|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני מבקש לענות רק על השאלה ולא לשאול או להגיד דברים אחרים(:
*רציתי עם משקל תמידי על הגוף מזיק? *אני בתהליך ההתבגרות עכשיו האם זה יזיק? *יזיק גם אחרי גיל ההתבגרות? *יש מקומות בגוף שיזיק\לא יזיק(נגיד על הידיים מפעיל לחץ על הגב אולי..)?? בעיקרון אני מדבר על משקלים קטנים כמו קילו ואז להתקדם. תודה לעונים(: ולא לשאול או להגיד דברים שהם לא תשובה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() הקפצה- עברו יומיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
2.לא, אבל יכול להיות שכן אם מדובר במשקלים ממש ממש גבוהים 3.... תמיד יזיק- אתה צריך לתת לגוף מנוחה מהמאמץ וזה פשוט יותר מדי לתת לגוף לסחוב משקל כל הזמן יותר ממה שהוא אמור. 4.בירכיים גב, מה שאתה משתמש כדי להחזיק את הגוף עומד תקרא קצת חומר באתר ואני בטוח שאתה יכול למצוא תשובות לשאלות האלה - תשובות יותר מפורטות וגם לשאלות שאתה יכול לשאול בהמשך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני פשוט חשבתי- אם תיקח מישהו ותגיד לו להתחיל לעשות מטח..כל יום איזה 10 דקות.. תוך שבוע הוא עושה איזה 5...שבועיים \שלוש עושה 10 ואז כל שבוע עוד 1-2 עד 20 ואז כל חודש עוד איזה1-2... אז אם 5 דקות עושות את זה..מה יעשה משהו תמידי?הגוף מתרגל לדברים דיי מהר ואם הוא מתרגל למשקל עליו ופועל אותו דבר..זאת שיטה להתחזק.. נגיד לשים קילו על כל רגל(מה שחשבתי) אתה מרגיש את זה וזה לא נוח אבבל תוך תבוע אתה מתרגל ותוך כמה חודשים אתה הולך\קופץ וכו'..כמו שהיית בלי משקל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|