|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לוקח אחרי אימון ר-ק קוטג' שלם של 5 או 3 אחוז.. בלי פחמימה מהירה/בננה/סוכר ענבים...
עד כמה התוצאות והתאוששות ובניית השריר תהיה פחות מאשר אם הייתי לוקח אבקת חלבון וסוכר ענבים? משמעותי מאוד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() תשמור את הקוטג' ללפני השינה.
החלבון בקוטג' מתפרק לאט וזה ממש לא טוב אחרי אימון. תחליף את הקוטג' בטונה או בכמה ביצים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
ולשאלה עדיף לך לאכול פחמימה זמינה אחרי אימון משתי סיבות אחת הגוף אחרי אימון במצב קתבולי והוא צריך אנרגיה אם תאכל רק חלבון רוב החלבון ילך לאנרגיה ולא לשרירים שנית החלבון ניספג יותר טוב בנוככות פחמימה
![]() |
![]() |
#6 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
הגוף צריך אנרגיה בגלל שהוא במצב קטבולי? הפחמימת ה"פשוטות" גורמות להפרשת אינסולין, האינסולין ידוע כסותר קורטיזול, שמופרש בזמן אימון, אינסולין מודיע לגוף על בניה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תראה, אם תאכל רק חלבון יהיו לגוף אבני בניה...
בוא ניקח לדוגמה מישהו שרוצה לבנות בנין, אז הוא קונה אבנים וזה...אבל חסרים לו התאילנדים! הפחמימה היא גם אנרגיה לגוף שאותה הוא צריך יותר מאשר את החלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח דוגרי חזק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה מזיין במוח אגב... קוטג זה חלבון איטי? וואלה... יפה (תקשר לגיל גרנות דחוף זרוק לו תמשפט הזה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה אני יכול להסביר לך אבל תחסוך לי את זה פשוט תאמין לי. אם לא בא לך סוכר ענבים משום מה תאכל כמה תמרים, את החלבון שלך. תתקלח תסע הביתה תנוח חצי שעה ולך לאכול ארוחה טובה - ואתה על הסוס (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() hell דיבר על כך שאינסולין סותר את הפעילות של ההורמון הקטבולי קורטיזול וזה נכון רק שלא חייבים לצרוך פחמימה על מנת שהגוף יפריש אינסולין, לחלבון מי גבינה לדוגמא יש תוגבה אינסולמית שיכולה לסתור את פעילות הקורטיזול גם ללא פחמימה.
לפותח הפוסט לפחמימה הפשוטה יש חשיבות מאוד גדולה בהתאוששות מהאימון ובמילוי מאגרי הגליקוגן ובמקרים רבים היא תיהיה אפילו יותר חשובה מהחלבון שלאחר אימון, דובר על כך מספיק פעמים בעבר ויש גם מאמרים רבים באתר ישראלבודי אני בטוח שחיפוש קצר יוביל אותך לכל התשובות שאתה מחפש עם הסברים מפורטים על העניין. בהצלחה! ![]()
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי אימון חשוב להקפיץ את האינסולין כי הוא מדכא את הקורטיזול שהוא הורמון קטבולי, והוא מעודד הפרשת igf-1 והורומונים אנאבולים אחרים אינסולין בעצם בזמן שיחרור הגוף עובר ממצב קטבולי של אימון לאנאבולי, גם בגלל שנכנסת אנרגיה מן הסתם, אבל גם בגלל תכונות אחרות שיש לו לאינסולין! בקשר לפותח הפוסט: אחרי אימון לאכול גביע קוטג' 3-5 אחוז זה בסדר גמור בתור מנת חלבון. חשוב לצרוך אחרי אימון חלבון + פחמימה. חשוב לצרוך גם פחמימה בשביל : 1. להעביר את הגוף ממצב קטבולי לאנאבולי (מפרק שריר, לבונה שריר) אחרי אימון. 2. לתת אנרגיה, באימון אתה מדלל את מאגרי האנרגיה בשרירים (גליקוגן), אתה צריך למלא אותם ושלגוף יהיה אנרגיה, בשביל שהחלבון שאתה אוכל (הקוטג') יהפוך לשריר והגוף יוכל לנצל את החלבון לבנית שריר, הוא צריך אנרגיה (זה תהליך שדורש אנרגיה, פשוט מאוד) , אם אין לגוף אנרגיה (פחמימות) מיידית שתמלא את המאגרי אנרגיה שהידלדלו , הגוף לא ישקיע אנרגיה נוספת בבניית שריר, הוא יהיה בחוסר אנרגיה (כי הוא לא קיבל פחמימות שימלאו את המאגרים שהידלדלו) ואז הוא לא יבנה כלום. , אתה צריך שהוא יהיה בעודף אנרגיה בשביל שתיהיה בנייה. = הקוטג' לא יהיה יעיל ללא פחמימה. אחרי אימון, גביע קוטג' שלם בין 0 ל5 אחוז עם כמות יפה של תמרים , או כמה בננות או סוכר ענבים יהיה ארוחה מעולה! לא צריך בהכרח אבקת חלבון וסוכר ענבים!
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם לא אם אתה יכול לתת דוגמאות לסוגים אחרים חוץ מתמרים בננות וסוכר ענביים.. כי אני אוכל את האוכל מסודר..ואני לא רוצה לאכול גם טונה גם בננה וגם לחם שיפון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי החלב יש את הפסטה והספגטי למינהם שיחסית הם יותר מהירים מלחם. האמת זה בסדר גם אם אתה אוכל לחם,לא נורא, פשוט תאכל הרבה לחם... בקשר לחלבון, תשכח את המושג 'חלבון מהיר', זה ממש לא משנה אם הוא מהיר או איטי אחרי אימון.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טונה ובננה או רק טונה לבד אני לא מבין איך השילוב צריך להיות |
|
![]() |
![]() |