|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה אני צריך להגיש עבודה בספורט לא משנה באיזה נושא גם שחמט יהיה טוב
![]() אז אולי למישהו יש איזה עבודה מוכנה לתת לי? תעזרו למה מחר זהמועד הגשה ![]() וכמובן שאני בונה על שביתה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תיכנס לגוגל..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מניסיון שלי מהעבר אני מעדיף שלא להוריד עבודות מאינטרנט
הספיקו לי השנה כבר 2 נכשלים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד עבודה ותערוך אותה..
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() תחרטט משהו על איזשהו ענף...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע שמחר אני צריך להגיש אותה
לא משנה אם למישהו יש איזה עבודה, היא תתקבל בברכה אצלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קח כמה
http://storage.cet.ac.il/CetForums/S...5M172728I0.doc http://demo.ort.org.il/clickit2/file.../647626721.doc זה מה שיש חח בהצלחה..
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תחפש ת'עבודה על סטרואידים שמאיה או רן ז. העלו... לא יבקשו ממך בבצפר לעשות עבודות עד שתסיים...
![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איזה עצלן אתה חחחח
תעשה עבודה על אימונים בחדר כושר תכתוב על: מכשירים ושרירים עיקריים שאפשר לפתח איזה שריר עוזר לאיזה תנועה (כמו לדוגמא: הבייספס כפיפה של המרפק, הרחב גבי משיכה של היד) תכתוב קצת על העיקרון של העמסה ואז מנוחה ומה קורה למה יש דומז והכל על דומז סוגי הסיבים שיש בשרירים, וכמובן איזה סוגים מגדילים כשעובדים באיזה טווחים אמממ לא יודע.... פשוט תחשוב על עוד רעיונות ד"א אני יודע אפשר להגיד בעיקר מהפורום הזה את כל מה שכתוב למעלה ונראה לי שהייתי יכול לכתוב עבודה עם המרכיבים שיש למעלה בשעה בערך בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תחבר עבודה על כדורגל תרשום "ירד גשם המשחק בוטל" חחחחחחחחח' די אני חייב להפסיק לראות כל יום את המופע של שלום אסייג אני כבר יודע אותה בעלפה הגזמתי כבר.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|