|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
אני מתאמן כבר שנתיים בחדר כושר והאמת שנמאס לי מרוטינת האימון שלי. אני עושה אימון ab כש: A: חזה יד אחורית רגליים B: גב כתפיים יד קדמית עכשיו את התרגילים אני משנה כל 2-3 חודשים אך הסדר של עבודת החלקים בגוף נשאר די קבוע. החלטתי לפני שבועיים לשנות את הסדר ולהחליף ככה ש: A: חזה כתפיים יד קדמית B: גב יד אחורית רגליים. הבעיה שלי היא שאחרי החזה אני לא מסוגל לעבוד על הכתפיים(הכתפיים עייפות מדי) האם יש למישהו הצעה יעילה איך לחלק את האימון ab שלי?(חשוב לי שהוא ישאר ab). תודה. הערה: האימון שלי הוא מסה כשה אני עושה 4 סטים של 10 חזרות פעמיים + 8 חזרות פעמיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() אני הייתי מציע לך להישאר ככה רק באימון b לעשות קודם רגליים ואז גב ויד אחורית בסוף כי עדיף להתחיל עם השרירים הגדלים שיגיע אלהם הדם יותר...
עכשיו אני חושב שאתה עושה גם יותר מידי סטים אני חושב שהכי מתאים זה משו כמו 3 תרגילים שזה 9 סטים [3סטים כל תרגיל] לשרירים הגדולים כולל הכתפיים. ו2 תרגילים שזה 6 סטים [3סטים כל תרגיל גם כן] לשרירים הקטנים שזה יד אחורית \קדמית תעשה תוך חזרות של 6-10 תשחק עם זה כדי לעבוד על כול חומצות החלב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() קיבלתי תודה על העצות אבל מה לעשות עם הכתפיים?
אני לא מסוגל לעשות כתפיים אחרי חזה כי אחרי חזה אני ממש עייף וכתפיים דורשות המון מאמץ. איך אפשר לשנות את התוכנית שלא תהיה כמו הישנה שרשמתי אבל גם לא חזה ואז כתפיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() כנירא שהכתפיים שלך חלשות...
אם זה מאוד משפיע תנסה לעשות קודם כתפיים ואז חזה [אם זה לא משפיע על החזה] זה לא היה קריטי.... |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בתוכנית | R&R | אימונים | 0 | 08-10-09 18:43 |
עזרה|צריכה עזרה בתוכנית אימונים | yeleda | אימונים | 4 | 03-07-09 22:15 |