|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל, אם יש איזה טעות או משהו תקנו אותי כי אני חדש פה ( לא מבין בפורום הזה )...
שמעו גברים, נרשמתי לפני איזה חודש וחצי לחדר כושר עכשיו נראה לי המאמן ( אם אפשר לקרוא לו ככה ) מחרטט אותי, נתן לי איזה תוכנית כללית שעובדת על כל השרירים באימון אחד. התרגילים האלה הם בכל המתקנים האלה של החזה יד קדמית רגליים וכ'ו. אני רואה שחברים שלי עובדים על השרירים עם משקולות בלי כל המתקנים האלה.. יש הבדל? עובדים על אותם שרירים? באותה רמה? יש להם גם תכנית אחרת שעובדת כל פעם על קבוצת שרירים אחרים.. עכשיו עוד בעיה, קראתי פה בנעוץ אחד שטווח חזרות נמוך עם מספר סטים גבוה זה יותר טוב כי זה בונה יותר מסת שריר זה נכון? יש גילאים שזה לא מומלץ להם? (אני בן עוד מעט 16).. כמה סטים לעשות? כמה חזרות? כמה פעמים בשבוע להתאמן? צריך לאכול חלבונים גם יום אחרי אימון או רק אחרי האימון? סורי על החפירה מקווה שתבינו אותי ![]() תודה על התשובות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() זה נורמאלי להתחיל מתוכנית על כל הגוף כל אימון למשך איזה שבועיים שלוש ולפני שאתה מתחיל לעבוד במשקלים גבוהים בטווח חזרות נמוך קודם תתחיל ב12 חזרות ככה משקל נורמאלי שתצליח הכל תן לגוף שלך להתרגל קודם כדי שלא יהיה לך פציעות -לגבי המכונות באמת לדעתי עדיף לעבור למשקולות ולמוטות
לגבי חלבוןן-תאכל הרבה בשר דגים גבינות כל יום כמה שיותר אתה בסופו של דבר צריך להגיע לכמות של פי 2 לפחות גרם חלבון מהמשקל של הגוף שלך אם אתה שוקל 70 אתה צריך לאכול לפחות 140 גרם חלבון וזה הרבה בגלל זה כדאי לך לקנות אבקת חלבון שיהיה לך יותר נח אפשר להתאמן 3-4 פעמים אפשר גם 5 אבל המנוחה חשובה לגוף לא פחות מהאימון עצמו מה לגבי נתונים על עצמך ? גובה ?משקל? אחוז שומן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התשובה!
אני 1.66 משקל 58 בערך 13 אחוזי שומן.. מה יותר טוב במשקולות ומוטות? זה לא פוגע בגב? והאוכל לאכול גם לא אחרי אימון? גם ביום מנוחה לאכול כזאת כמות של חלבון? אפשר לעשות אימון יום אחרי יום על אותם שרירים? אני צריך כבר לפי דעתך לבקש מהמאמן שם שייתן לי תכנית של ab או משהו כזה? ( אם אתה יודע על משהו יותר טוב אני ישמח להמלצה ) אני בח"כ כבר חודש וחצי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תשמע גבר, תן קצת יותר בטחון במאמן שלך כי אחרי הכל הוא עבר הכשרה למקצוע הזה.
משקולות ומוטות לא פוגע בגב אם אתה עובד נכון ואתה לא מנסה להראות לחברים שלך שאתה מרים משקלים גבוהים, אבל בהתחלה כדאי להשתמש במכונות כי אתה לא ממש מנוסה בתחום חדר הכושר ואתה לא מכיר כל שריר וכל תנועה כמו שצריך.. המכונה מקלה על הטכניקה. ברור שאתה צריך לאכול טוב גם בימים שבהם אתה לא מתאמן.. תגיע בסוף היום לפי 2 מהמשקל שלך כמו שהבחור פה אמר. (תאכל גם במשך היום חלבון וגם אחרי אימון.. שלא יהיו אי הבנות) ab זה עניין של כמה פעמים בשבוע אתה בא אם אתה בא 4 פעמים לדעתי אתה יכול לבקש ממנו ab. בשורה התחתונה - תקשיב למאמן שלך כי הוא יודע יותר טוב מרובנו (שלא מאמני כושר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() ציטוט:
תנסה לאכול חלבונים בכל ארוחה שלך תחלק את זה במשך כל היום גם בימי מנוחה בגלל שהגוף לא גדל באימון אלא במנוחה הוא בונה את עצמו וגדל ובשביל זה אתה צריך לאכול יותר ממה שאתה מוציא http://www.goleango.com/show_calcula...id=3&art_id=29 זה אתר לבדוק את ההוצאה הקלורית שלך כל יום ותוסיף לזה עוד 500 קלוריות ככה ואם אתה פעיל יחסית או שיש לך חילוף חומרים מהיר אז אפילו 800 או יותר תוסיף לגבי התכנית זה לא שהמאמן שלך טמבל זה פשוט שהוא לא אמור לעקוב אחרייך רק זה לא אימון אישי תבקש ממנו שייבנה לך פיצולים AB כדי שהגוף שלך יוכל להתאושש יותר טוב מאימון לאימון הוא יביא לך תכנית בסיסית יחסית וזה טוב תשאר איתה חודשיים שלוש ככה עד שתמצה אותה ואז תבקש שיחליף לך שוב או להריץ חיפוש בפורום ולראות תכניות שחברה פה העלו שהם כבר יותר מתקדמות בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימונים + תזונה לקויה | sheffer_89 | אימונים | 1 | 07-05-10 19:04 |
ביקורת המשך התקדמות אימונים תפריט תזונה+אימונים | בובדילן94 | אימונים | 25 | 20-01-10 17:57 |
תוכנית אימונים לבן אדם שלא שומר על תזונה ומתקשה להתמיד. | IsMe | אימונים | 7 | 19-05-09 21:03 |
תוכנית תזונה | מישהו12 | תזונה ותוספים | 4 | 09-01-08 17:29 |
תוכנית אימונים\תזונה בשביל לחטב. | OmriKi | אימונים | 3 | 26-05-07 19:34 |