|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
אני כרגע בתוכנית ss, משתדל לקחת 2 מנות של אבקת חלבון כל יום בנוסף לחלבון מהאוכל. לפעמים, אם אני מפספס, יש לי בימים שאחרי מין תחושה מוזרה בשרירים בגוף, של תשישות- כאב. רציתי לבדוק אם עוד מישהו מכיר את זה, אולי זה קשור למשהו אחר ולאו דווקא לזה שהגוף שלי התרגל לאבקה? מיותר לציין שאני ממש לא רוצה להיות תלוי בזה. עוד שאלה שלי היא מה קורה אם מפסיקים לקחת אבקה ולא משלימים את החוסר, איך זה ישפיע? תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז יהיה לך חוסר בחלבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ברגע שהתחלת לקחת אבקה אין דרך חזרה, אם מפסיקים כל השריר הופך לשומן זאת הבעיה באבקות הסטרואידיות האלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק כמו שנדב אמר, אכלת אותה.. לא יכלת להמשיך טבעי? זה כ"כ קשה לאכול חתיכת חזית עוף יותר בכל יום??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() די... תעזבו את הבחור... מה הלחצתם אותו
![]() ![]() ![]() ![]() אם לא תיקח את החלבון באותו יום ולא תשלים לא יקרה לך כלום - חוץ מזה שכמובן הגוף שלך באותו יום יקבל פחות חלבון = פחות חומר בנייה לשרירים = השרירים יבנו ויחזרו לעצמן פחות! זה הכל... אתה לא תמות! וגם לא תתמכר לאבקה... חחח... זה כמו שתגיד שאתה אוכל 2 כופסאות טונה ביום! האם תתמכר לטונה? חחח.... יהייה בסדר...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח לרגע חשבתי שאתם מדברים אמת .לא הבנתי מאיפה השטויות האלה נבהלתיחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| התמכרות לקטשופ | Max90kg | תזונה ותוספים | 51 | 27-09-09 13:52 |
אם הגוף יכול לעכל בשעה 14 גרם חלבון אז.. | אדיר_כ | תזונה ותוספים | 17 | 15-05-09 00:12 |
תזכירו לי איך בודקים כמה חלבון הגוף שלי צריך? | TheDrag0n | פיתוח גוף-כללי | 8 | 15-03-09 22:35 |
התמכרות לאלכוהול | Ori-Silver | פיתוח גוף-כללי | 10 | 06-04-08 16:38 |
לכל אלו שטוענים שחייב 2.2*משקל הגוף-חלבון | moshebe | תזונה ותוספים | 39 | 13-06-07 09:24 |