ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-04-07, 22:40   #1
Eli
חבר פעיל

ברירת מחדל שום וטסטוסטרון

בפורום אימונים הוקפץ פוסט על לשפשף או לא לשפשף, לגמור או לא לגמור, עם שמן זית או שמן קנולה... אנטון ציין משהו מעניין:

ציטוט:
אם אתם רוצים שיטה יותר פשוטה להעלות את רמות הטסטוסטרון (וגם להוריד את רמות הקורטיזול), פשוט תאכלו שן של שום לפני האימון. אני יכול להביא מאמר שמוכיח את זה.
בהיעדר סימוכין חיפשתי באינטרנט וזה מה שמצאתי:

Garlic Supplementation Increases Testicular Testosterone and Decreases Plasma Corticosterone in Rats Fed a High Protein Diet
Yuriko Oi1, Mika Imafuku, Chiaki Shishido, Yutaka Kominato*, Syoji Nishimura* and Kazuo Iwai

Laboratory of Nutrition Chemistry, Faculty of Home Economics, Kobe Women’s University, Suma-ku, Kobe 654-8585, Japan and * Riken Chemical Industry Limited Company, Fushimi-ku, Kyoto 612-8404, Japan

1To whom correspondence should be addressed. E-mail: oi@suma.kobe-wu.ac.jp.

The effects of garlic supplementation on protein metabolism were investigated by measuring testis testosterone and plasma corticosterone in rats fed diets with different protein levels. In Experiment 1, rats were fed experimental diets with different protein levels (40, 25 or 10 g/100 g casein) with or without 0.8 g/100 g garlic powder. After 28 d of feeding, testosterone contents in the testis were significantly higher and plasma corticosterone concentrations were significantly lower in rats fed 40 and 25% casein diets with garlic powder than in those fed the same diets without garlic powder. Urinary excretion of 17-ketosteroid (an index of testosterone), nitrogen balance and hepatic arginase activity were significantly higher in rats fed the 40% casein diet with garlic powder than in the 40% casein controls. In Experiment 2, the effect of diallyldisulfide (a major volatile sulfur-containing compound in garlic) on the secretion of luteinizing hormone (LH) from the pituitary gland, which regulates testosterone production in the testis, was investigated in anesthetized rats. Plasma LH concentration increased dose dependently after administration of diallyldisulfide (P < 0.01, r = 0.558). These results suggest that dietary supplementation with 0.8 g/100 g garlic alters hormones associated with protein anabolism by increasing testicular testosterone and decreasing plasma corticosterone in rats fed a high protein diet
.

בקיצור, זה נכון על סמך ניסויים על חולדות. השאלה היא למה דווקא לפני אימון? הרי רמת הטסטוסטרון תעלה ממילא באימון, אולי עדיף לשמור את זה לזמן אחר? אני אישית אוכל בערב כנגד מחלות.
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 22:53   #2
Moshe
Banned

עכשיו כל החולרות לא רק שהם שרוטים הם יהיו מסריחים :\
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 23:07   #3
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

זה 0.8 גרם שום ל100 גרם משקל גוף? זה יוצא 8 גרם לקילו. חולדות תמיד יכלו לקבל מינונים גבוהים בשביל בני אדם.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 23:09   #4
Moshe
Banned

עכשיו לא מספיק שתפליצו בגלל הלקטוז שיש באבקת חלבון גם תסריחו משיני שום באימונים
לאן תגיעו חאלס לזיין בשכל תתאמנו , תאכלו , תישנו
אתם תגדלו
לא גודלים כי אתם דבילים זה הכל אף אחד פה לא מימש תאחלס עד הסוף את הסף הגנטי שלו כמה שאתם חושבים שכן אתם לא עושים את זה פשוט נכון זה הכל.
כולם חושבים שהם הכי חכמים לא רוצים ללכת לשלם כסף ליעוץ תזונה חושבים שמה הוא כבר יכול לחדש להם , למה לבזבז כסף .
אתם מבזבזים יותר כסף על אוכל מאשר פגישה מסכנה עם יועץ כזה או אחר
ישן 08-04-07, 23:11   #5
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
אתם תגדלו
לא גודלים כי אתם דבילים זה הכל אף אחד פה לא מימש תאחלס עד הסוף את הסף הגנטי שלו כמה שאתם חושבים שכן אתם לא עושים את זה פשוט נכון זה הכל.
כולם חושבים שהם הכי חכמים לא רוצים ללכת לשלם כסף ליעוץ תזונה חושבים שמה הוא כבר יכול לחדש להם , למה לבזבז כסף .
כן אבל מוסיפים את כל הדברים הקטנים האלה בסוף זה יוצא הרבה
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 23:14   #6
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

לא נמאס להתעסק בקקי?
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 23:17   #7
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
זה 0.8 גרם שום ל100 גרם משקל גוף? זה יוצא 8 גרם לקילו. חולדות תמיד יכלו לקבל מינונים גבוהים בשביל בני אדם.
אם מעניינים אותך פרטים על מינונים אז הנה:

GARLIC
Garlic is rich in antioxidants, including megapotent sulphur-containing compounds called allicin. Allicin and other antioxidants fight free-radical production, the by-product of exercise or stress that damages the immune system and impedes recovery. Eating foods with garlic on a daily basis is one of the best things you can do to support your immune system. Another plus: garlic can support and even increase testosterone production, which typically falls when an immune system is weak or under attack due to the stress of a cold, a bacterial infection or overtraining. You can eat fresh garlic or take garlic supplements if you prefer. A good dose is 4-10 g of allicin or one clove of garlic per day
.

את זה כתב כריס אסטו, יועץ התזונה של ג'יי קאטלר (בין היתר).

זה מפלקס מגזין:

Try taking a daily garlic supplement that supplies four milligrams (mg) of allicin (the active ingredient in garlic) in two divided doses of 2 mg each. Consume one of those doses about one hour before a workout. This should help you maximize the anabolic effects of garlic while minimizing its odoriferous effect on your training partner
.

בכל מקרה אני אוכל שום רגיל, אני לא חושב שצריך למדוד גרמים וכמויות.

משה ב, עובר עליך יום רע?
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 23:24   #8
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
אתם תגדלו
1. נא לשמור על שפה נאותה בפורום.
2. תקטין בבקשה את החתימה שלך למקסימום 350x150 פיקסלים (150 לגובה, 350 לרוחב).
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 23:25   #9
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli
אם מעניינים אותך פרטים על מינונים אז הנה:

GARLIC
Garlic is rich in antioxidants, including megapotent sulphur-containing compounds called allicin. Allicin and other antioxidants fight free-radical production, the by-product of exercise or stress that damages the immune system and impedes recovery. Eating foods with garlic on a daily basis is one of the best things you can do to support your immune system. Another plus: garlic can support and even increase testosterone production, which typically falls when an immune system is weak or under attack due to the stress of a cold, a bacterial infection or overtraining. You can eat fresh garlic or take garlic supplements if you prefer. A good dose is 4-10 g of allicin or one clove of garlic per day
.

את זה כתב כריס אסטו, יועץ התזונה של ג'יי קאטלר (בין היתר).

זה מפלקס מגזין:

Try taking a daily garlic supplement that supplies four milligrams (mg) of allicin (the active ingredient in garlic) in two divided doses of 2 mg each. Consume one of those doses about one hour before a workout. This should help you maximize the anabolic effects of garlic while minimizing its odoriferous effect on your training partner
.

בכל מקרה אני אוכל שום רגיל, אני לא חושב שצריך למדוד גרמים וכמויות.

משה ב, עובר עליך יום רע?
לא אחי אתם פשוט מתעסקים כבר לא בקקי אלא בשילשול
ישן 08-04-07, 23:28   #10
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

לאכול שום זה לא בעייה , אם אתם כ"f רוצים תלכו לgnc ותקנו תוסף של שום מרוכז.

נ.ב
עד כמה השום הזה מעלה את הטסטוסטרון? יש טבלה כלשהיא של כמות\ כנגד תוצאות?

נ.ב
משה B , בוא אני יגיד לך את זה ככה , המומחה הכי גדול בעולם לא ישפר לך את התוצאות ביותר מ10% אם התזונה הבסיסית שלך "טובה" אתה שומר לוג מפורט ומתאמן כמו שצריך עם גיוון.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 23:38   #11
Eli
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
1. נא לשמור על שפה נאותה בפורום.
2. תקטין בבקשה את החתימה שלך למקסימום 350x150 פיקסלים (150 לגובה, 350 לרוחב).
עידן, אם כבר אוכלים שום, מתי לדעתך עדיף לצרוך אותו? לא כ"כ הבנתי למה דווקא לפני אימון.

ציטוט:
לא אחי אתם פשוט מתעסקים כבר לא בקקי אלא בשילשול
לא מבין מה העניין. אתה אוכל במהלך היום כל מיני דברים? אוכל ארוחת ערב? מסתבר שיעזור לך, בתור אדם שמעוניין להתחזק ולעלות במסה, לאכול שום, וזה בדוק. רוצה ליישם? הרווחת. לא רוצה? לא צריך. אנשים פה עושים סלטות באוויר בשביל התזונה, מה זה לאכול שן שום מסכנה?
Eli מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-04-07, 23:48   #12
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eli
עידן, אם כבר אוכלים שום, מתי לדעתך עדיף לצרוך אותו? לא כ"כ הבנתי למה דווקא לפני אימון.
אין לי שמץ.

אם שום מכיל רכיבים תזונתיים חיוניים, אז אני מניח שזה לא יהיה כל כך משנה מתי, העיקר להשיג את הרכיבים הללו. אבל שוב, זאת רק הנחה.

תנסה חודש לצרוך לפני אימון ודווח על תוצאות. אם תצליח לעשות סקוואט של 200 קילו, תגיד לי, אני אתחיל לקנות סטוקים של שום.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-04-07, 00:09   #13
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

אלי, אם מעניין אותך שום וטסט', תחפש מחקר בבני אדם. לצערי מחקרים על תוספי מזון וסמים על חולדות לא מהווים אינדיקציה טובה לבני אדם כי חולדות פשוט גודלות מכל דבר

ליאו, המחקר על חולדות. תחפש מחקרים על בני אדם אם אתה רוצה.

יש לי מחקר שאני מתעצל לקרוא שטוען שצריכת חלבון לפני אימון מקטין את הטסט' בזמן האימון. אם מישהו רוצה אני אשלח לו שיקרא אותו (מחקר מלא).

מושהB,
ציטוט:
מה זה בכלל קשור? איך זה שאנחנו לא רוצים לשלם כסף לתזונאי קשור לנושא הנ"ל (שום וטסט')? מה הקשר שאנחנו מבזבזים יותר כסף על אוכל? אני גם מבזבז יותר כסף על המכון כושר, אז מה?
נכון, זאת התעסקות בקקי אם אתה מסריח משום בזמן האימון, אבל אם זה מסקרן לדעת אותם אז זאת לא התעסקות בקקי.
ואם אתה כבר העלת את נושא התזונאי, אז לפחות חלק מהאנשים מוכנים ללמוד לבד ולחקור. כשאתה משלם לתזונאי אתה לא לומד שום דבר, רק מקבל תפריט. גם פה יש אנשים שאוכלים לבד מתאמנים לבד ויושנים לבד וגודלים, וכל זאת ללא תזונאי. אז בן אדם אחד משקיע כסף, ובן אדם שני משקיע זמן (קריאה). בגדול כולנו מתעסקים בקקי, כי כולנו נגדל ככה או ככה, אלא אם אתה ממש טמבל.
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 09-04-07, 00:25   #14
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אלי, אם מעניין אותך שום וטסט', תחפש מחקר בבני אדם. לצערי מחקרים על תוספי מזון וסמים על חולדות לא מהווים אינדיקציה טובה לבני אדם כי חולדות פשוט גודלות מכל דבר

ליאו, המחקר על חולדות. תחפש מחקרים על בני אדם אם אתה רוצה.

יש לי מחקר שאני מתעצל לקרוא שטוען שצריכת חלבון לפני אימון מקטין את הטסט' בזמן האימון. אם מישהו רוצה אני אשלח לו שיקרא אותו (מחקר מלא).

מושהB,

מה זה בכלל קשור? איך זה שאנחנו לא רוצים לשלם כסף לתזונאי קשור לנושא הנ"ל (שום וטסט')? מה הקשר שאנחנו מבזבזים יותר כסף על אוכל? אני גם מבזבז יותר כסף על המכון כושר, אז מה?
נכון, זאת התעסקות בקקי אם אתה מסריח משום בזמן האימון, אבל אם זה מסקרן לדעת אותם אז זאת לא התעסקות בקקי.
ואם אתה כבר העלת את נושא התזונאי, אז לפחות חלק מהאנשים מוכנים ללמוד לבד ולחקור. כשאתה משלם לתזונאי אתה לא לומד שום דבר, רק מקבל תפריט. גם פה יש אנשים שאוכלים לבד מתאמנים לבד ויושנים לבד וגודלים, וכל זאת ללא תזונאי. אז בן אדם אחד משקיע כסף, ובן אדם שני משקיע זמן (קריאה). בגדול כולנו מתעסקים בקקי, כי כולנו נגדל ככה או ככה, אלא אם אתה ממש טמבל.
אפשר להיות עם תזונאי וללמוד בו זמנית, זה לא דברים שסותרים זה את זה.
ומי שמקבל תפריט\תוכנית אימונים מתזונאי ולא שואל למה כמה ואיך הוא אידיוט.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-04-07, 00:27   #15
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

טוב למי שזה לא סיבה מספיקה לאכול שום , תראו את הדחיסות התזונתית שלו!
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=60

אי אפשר להרכיב תפריט רק מחלבון פחמימות ושומן...

אם כי אני חושש שבשביל שאם אפשר לעלות עם זה טסט אז צריך לאכול אותו בסטוקים כדי שתהייה השפעה כלשהיא.........

וקבלו תרד , לא לא התרד ש50% מהמכון שלי "אוכלים" אלא תרד אחר חלש יותר.
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=43

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-04-07, 00:32   #16
P-a-n-1-c
Banned

בואנה התרד הזה מטורף אה?
יש למישהו עצות איך להכין אותו?
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-04-07, 00:38   #17
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
בואנה התרד הזה מטורף אה?
יש למישהו עצות איך להכין אותו?
אני הייתי אוכל תרד בעלים טריים, זה אפילו טעים.
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 09-04-07, 00:45   #18
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אכלתי את זה לפני כל אימון כדי לשים דגש על האמות.

נ.ב
הנהמספר דברים שמאוד עמוסים בנוטריינטים:
פלפל בולגרי:
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=50
ברוקולי:
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=9
גזר:
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=21
מה שזה לא יהיה:
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=138
מי שאוהב לבלוע דברים בלי ללעוס:
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=129

קיצר ועוד מלא דברים שמה..
מומלץ האתר הזה.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-04-07, 00:47   #19
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
אכלתי את זה לפני כל אימון כדי לשים דגש על האמות.

נ.ב
הנהמספר דברים שמאוד עמוסים בנוטריינטים:
פלפל בולגרי:
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=50
ברוקולי:
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=9
גזר:
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=21
מה שזה לא יהיה:
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=138
מי שאוהב לבלוע דברים בלי ללעוס:
http://whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=129