|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: The Millionaire Next Door
עוסק ב:: להיות מניאק עשיר
חדר כושר: פלאזה
|
![]() היי חבר'ה!
זה הפוסט הראשון שלי כאן, אז תוך כדי זה שאני קצת מספר על עצמי, אני רוצה לקבל מענה לשאלה שאני שואל את עצמי כבר כמה חודשים. טוב בקיצור אני מטר 85 בגובה, ולפניי שהתחלתי להתאמן שקלתי 64.5. כן, למנוסים וללא מנוסים פה זה מעלה נורה אדומה של: "יא שחיף בן ז**ה!!!!!", זה בסדר, אני מבין. ![]() אחריי תקופה שנמאס לי להיות רזה התחלתי להתאמן (אגב יש לי חילוף חומרים מאוד מהיר, ז"א אני אוכל מה שבא לי וכמה שבא לי ואני לא עולה במאסה אם אני לא מתאמן וכו' + יש לי עצמות קטנות יחסית). בכל אופן, התחלתי להתאמן לפניי 4 וחצי חודשים, וב3 חודשים הראשונים עליתי מ 64.5, ל82. כרגע אני שוקל 86.7, והמטרה שלי היא להגיע ל95, ואז לעשות חיטוב ל12% שומן (שאני מניח שזה 85 קילו עם אחוז שומן נמוך). כרגע לפי השערה (השערה!!!) שלי, יש לי 18-20% שומן. אז יש לי 2 שאלות: (אני יודע, אמרתי 1) 1) כשאני אגיע ל95 ואתחיל חיטוב, כמה קילו אני ארד בשביל להגיע ל12%? 2) וזאת השאלה החשובה יותר - כשאני יגיע למשקל שאני רוצה, איך אני שומר עליו? אני עדיין ממשיך להתאמן 4 פעמים בשבוע? אני עדיין צריך לאכול 6 ארוחות ביום? אני שואל את זה בגלל שהדבר ההגיוני זה להוריד בתדירות של האימונים ולאכול רגיל - 3 פעמים ביום. מה אתם חושבים? ![]() Vibe |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תזכורת-לפתוח ערוץ שתיים עכשיו-"קצר משפחתי" | אוריין ברוך22 | פיתוח גוף תחרותי | 10 | 21-05-10 00:09 |
תגידו,מזה שאומרים " אני עושה עכשיו,מאסה,חיטוב " | Yaira | פיתוח גוף-כללי | 2 | 23-04-09 07:25 |
"הטורף" נוסטלגיה עם ארנולד עכשיו ב22:00 בhot Fun | Mr.Bazooka | פיתוח גוף-כללי | 1 | 25-04-08 21:57 |
מישהו ראה עכשיו את התוכנית "פעם בחיים" בערוץ 2? | - Idan - | פיתוח גוף-כללי | 11 | 13-08-07 10:35 |