|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() אני רוצה לבנות תוכנית שתכלול דגש על כוח, סיבולת שריר ולב ריאה.
עכשיו השאלה שלי אם יש אפשרות לעבוד על שלושתם ולהתקדם באופן יעיל או שזה לא אפשרי?.. התוכנית בנוייה כך: A: בנץ' - 3x5 דדליפט - 3x5 סקוואט - 3x5 b: מתח+משקל/חתירה - 3x5 פאוורקלין - 3x4 מילטרי פרס - 2x5 c: סקוואט - 2x4 בנץ' - 2x4 דדליפט - 2x4 לחיצה צרפתית - 1x12 כפיפת מרפקים - 1x12 יחד עם זאת אני רוצה לשלב 3 אימוני ריצה: 1- אינטרוולים 3 ק"מ , 2 - 10 ק"מ , 3 - ספרינטים 10x50. עד כאן אני לא רואה בעיה כי בעבר עבדתי במתכונת של כוח ביחד עם ריצה והתקדמתי בשניהם לא רע, עכשיו כשאני חושב על להוסיף עוד אימון אחד בעצימות לא גבוהה במיוחד לסיבולת שריר אני לא רואה איך ואיפה ... תכנון התוכנית זה: 1a2b3cx בעבר יצא לי גם לעבוד עם 2-3 אימונים ביום והייתי אוכל בכמויות נכבדות ומתקדם מאימון לאימון , עכשיו זה לא מתאפשר בגלל עבודה שלוקחת חלק נכבד מהזמן. חשבתי על להיכנס אולי לקרוספיט וכך העבודה תהיה יותר יעילה, לא יודע כבר.. עזרה מישהו?
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קיצור שיר, כנסו בבקשה!!! | Guy_Malka | פיתוח גוף-כללי | 4 | 04-05-08 07:47 |
צריך עזרה כנסו בבקשה... | Guy_Malka | פיתוח גוף-כללי | 3 | 05-04-08 17:32 |
כנסו צריך עזרה | minimize | אימונים | 1 | 31-03-08 10:19 |
צריך עזרה באיזה תוכנה !! כנסו כנסו | סוליקו | פיתוח גוף-כללי | 4 | 15-11-07 17:38 |
עזרה בקיצור תוכנית האימון שלי(מונ' קבוע לעוזרים) | benwin21 | אימונים | 40 | 14-10-07 21:34 |