|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור אני חוזר לאימונים לתכנית FBW כי אין לי יותר מדיי ברירה בגלל הצבא.
חזה: מקבילים 2X15 דחיקה משקולות חופשי 10X4 פרפר 10X2 רגליים: סקואט 10x4 גב: מתח 15X3 פולי עליון 10X3 מסור 10X3 כתפיים: לצדדים בעמידה/בישיבה 3X10 קדמית: 10x3 אחורית: יד מאחורי הראש 10X3 תנו דעה מה אפשר לשפר ... אין הרבה תרגילים לעשות כי מוגבל במכשירים אז יותר לגביי סטים וכאלו יעזור.. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() לפי דעתי תן בנץ' במקום פרפר
רגליים תוסיף דדליפט בגב הייתי משנה מסור לפול-אובר או בנטאובר כתפיים תן מילטרי וידיים מה שבא לך אני ממליץ על לחיצה צרפתית ובקדמית מוט ישר בעמידה או משקוליות יד בישיבה זרום. וגם דבר אחרון תוריד חזרות בשרירים גדולים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תוסיף רגליים לתאומים בסמית' משין
בגב הייתי מוריד מהמתח קצת והולך על תרגיל אחר וידיים תוסיף מוט w או תרגיל אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עדיין לא מבין למה לגב וחזה אתה עושה 8-9 סטים ולרגליים 4. שלא נדבר על זה ש8-9 סטים לאיזשהו שריר בfbw זה ממש יותר מדי. אם אתה סגור על פיצולים אז לפחות תעשה ab של 3 פעמים בשבוע. לדעתי תוסיף עוד תרגילים מורכבים ותוריד תרגילים מבודדים מיותרים.
קיצר אם אתה חושב על להמשיך עם הפיצולים, אז תן 4-6 סטים לשריר גדול ו2-3 לקטן. כתפיים 3-4. רצוי שהרוב יהיה מתרגילים מורכבים. למשל בגב הייתי משאיר רק מתח ודדליפט. נערך לאחרונה על ידי IdaNP, 29-01-11 בשעה 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() Fbw זה גג 5 סטים לשריר גדול(וזה גם בהנחה שאתה עושה מעט סטים לשריר קטן)
רק תרגילים מורכבים(לחיצת כתף לדוג' ולא הרחקה) בהצלחה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך עזרה בבניית תכנית אימונים.. כנסו בבקשה | YUPIDO | אימונים | 2 | 10-01-09 18:48 |
חוות דעת על תכנית אימונים בבקשה... | מ ת ן | אימונים | 15 | 17-02-08 14:21 |
תכנית אימונים למאסה - צריך חוות דעת מקצועית :) | asaF12 | אימונים | 1 | 28-06-07 10:09 |
חוות דעת על תכנית אימונים שלי | גלעד יובנטוס | אימונים | 4 | 24-05-07 17:17 |
תכנית אימונים חדשה -fbw תנו חוות דעת בבקשה | aviran_p | אימונים | 17 | 21-05-07 16:56 |