|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סמעק פתחתי אחד אבל לא שלח לי וכול מה שכתבתי נמחק
איזה מציק זה טוב נכתוב שוב Abc אחרי שעבדי Ab 4 פעמים אז עברתי כי אין לי זמן לבוא 4 פעמים למכון A יום שני חזה שכיבות שמיכה בט אחד חימום לחיצת חזה במוט לחצית חזה שיפוע חיובי דאמבלס פלייס בקרוס עם כבלים כול אלו 4x6-10 ואני צריך עוד תרגיל לחזה (לא לחיצה שיפוע שלילי) יש המלצות? טרי סופר סט של צרפתית ולחיצה צרה פשיטת מרפקים מאחורי הראש הישיבה דאמבל פשיטה בקרוס עם כבל כול אלו 3x6-10 B יום שלישי רגליים: סקווט חופשי (5 סטים שהראשון הוא חימום) לחיצת רגליים במכשיר סופר סט- פשיטת בירכיים וכפיפת בירכיים במכשרים כול אלו פרט לסקווט 4x6-10 כתפיים מילטרי פרס (4 סטים שלוש מהם לחיצות מאחורי הראש וסט אחר מקדימה לראש) הנפה לצדדים בקרוס עם כבל הנפה קדימה כול אלו 3x6-10 C יום רביעי גב: חתירה בישיבה בקרוס (5 סטים שהראשון הוא חימום) פולי עליון לפנים אחיזה הכי רחבה שיש מסור יד אחרי יד פולאוור כול אלו 4x6-10 התרגיל הזה לגב התחתון במכשיר המיוחד לכך 3x12 בייסיפ כפיפת מרפקים במוט אוליפמי קצר בעמידה כפיפת מרפקים מוט W בספסל המיועד למוט הזה כפיפת מרפקים בקרוס עם כבל יד אחרי יד כול אלו 3x6-10 בטן? שונא לעבוד בטן לא עובד בטן אני סומך על זה שהיא עובדת מספיק סטטית בכול שאר התרגילים כמייצבת וגם גם ככה אחוז שומן נמוך רואים אותה לא משנה מה ממ זהו בעיקרון איך? ואל תשכחו להמליצ לי תרגיל לחזה ![]()
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|