|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם !
ברצוני לקנות לעצמי ציוד בייתי במקום להירשם למכון הסיבה .. יותר משתווה לי ועכשיו ככה ברשותי יש כבר משקולות ידיים מתבגרות אני רוצה לקנות ספא משולבת חשבתי לכיוון הזה http://www.rocky-sport.com/groupsales/3662 מוט משקולות בסביבות ה 300 שקל צלחות 40 קילו 280שקל [לי יש עוד 20 בבית ככה שזה מספיק לי לבנתיים] ומתח 100 שקל עכשיו כמה שאלות לי אליכם איך הספא ? והאם אתם חושבים שזה משתווה לי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() לדעתי הספה לא איכותית ואם כבר את קונה ציוד לבית ומתכוון להתאמן ולהשקיע ..עדיף תקנה ספה יותר איכותית...
יותר בכיוון הזה http://powersport.co.il/z-oe-z/oe/sp...dgm-w-352.html מוט ארוך אמור לעלות פחות מ300 ש"ח...ובכללי עדיף תחפש ציוד באתר יד2, ניתן למצוא באחלה מחירים... גם את הספה...ומתח אמור לעלות בסביבות ה70 ש"ח... בהצלחה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי
|
![]() אחי הספה הזאת לא משהו היא לא ניראת יציבה בכלל
שמע הרבה יותר משתלם לך לקנות יד שניה יש הרבה דילים משתלמים ב 500-600 שקל תוכל למצוא ספה +משקולות ומוטות שהרבה יותר ישתלם לך מבחינת האיכות והרמה, אם אתה מחפש ספה משולבת טובה יש את זאת : http://s2.pigu.lt/colours/1922/62/192262/xbig-0.jpg לי יש אותה היא מעולה והראק שלה נפרד מהספה עצמה ככה שאפשר לעשות סקוואטים וכל מיני תחפש ביד 2 אותה הרבה מוכרים אותה יחסית, ד"א גם לי הייתה בעיה דומה לשלך מכיוון ויש לנו רק מכון אחד בעיר יחסית רחוק ועולה שם 300 שקל לחודש ...העדפתי להשקיע בציוד ביתי יש יתרונות ויש חסרונות אבל אני מרוצה אז עצה שלי עדיף להשקיע קצת יותר(לא בהגזמה) כמובן קח בחשבון שיש לך מקום מתאים לציוד במיוחד בחורף שקרב עכשיו..
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי תודה רבה לכם ....
ואני קונה רק חדש מסיבות אישיות... אין בעיה של מקום.. וכןן אני מחפש ספא משולבת בכול מקרה דניאלו מה הדגם של הספא שהצעת לי ? ומה אתם אומרים על הספא הזאת ? גם פולי גם ניראית יציבה גם המחיר דיי סביר http://www.olsale.co.il/olsale/heb/i...on_id=22945735 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() עם תוכלו לעזור לי בבקשה בקשר לספא ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל חדש היא עולה באזור ה1400 יש את הדגם הכי חדש באנרגי'ם אתה יכול לרשום בזאפ marcy אתה תיראה את הספות הפלוס בהם שהם 2 חלקים ויציבות והרבה יותר נוחות מהרגילות, בקשר לספה שהראת יש פלוס רק כי יש שם פולי אבל עדיין היא לא משתווה לספה 2 חלקים עצה שלי אל תתפתה לקנות תספות האלה רק כי יש שם פריצ'ר (מתקן ליד קידמית) ופולי עליון אומנם זה טוב לגיוון אבל לא חסר תרגילים ליד קידמית וגב אני אישית עושה לגב bent over חתירה יד יד (דאמבלים) פול הובר ומתח, אני לא אומר סתם כי התאמנתי כבר על ספה חובבנית אחי ותאמין לי הם זזות בתרגילים שמופעל עליהם קצת לחץ....הם הרבה פחות יציבות, את היציבות שלהם הם מקבלות ביגלל שהראק (המעמד של המוט) מחובר לספה עצמה זה יוצר קונטרה כלשהי... אני לא שולל לגמרי את הספות האחרות פשוט צריך לדעת איזה דגם ספציפי לקנות, זאת שהראת לא משהו. בשביל זה אני ממליץ לך על 2 חלקים יש הרבה יותר אופציות בתרגילים, הרבה יותר נוח.. ויש לה 7 שיפועים שונים משלילי ועד 90 מעלות ולמעמד עצמו יש איזה 7 גבהים שונים והיא יותר נוחה לאיחסון גם. את השיקולים שלך תעשה מקווה שעזרתי ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() דניאל אוכל לדבר איתך פרטית איכשהו ?
ותודה רבה לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כן אין בעיה תוסיף אותי במסן
do.db.do@gmail.com
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה לבנות תוכנית אימון בייתי | zDeadly | אימונים | 0 | 12-06-10 23:50 |
עזרה,ציוד לאימון בייתי | Actives | אימונים | 24 | 17-03-10 21:49 |
ציוד בייתי. | avishav1 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 21-09-09 13:28 |
עזרה בקניית ציוד לבית... | dorbd99 | פיתוח גוף-כללי | 20 | 01-08-09 00:26 |
מבקש עזרה בהרכבת סט ציוד לאימון בייתי... | m1011409 | אימונים | 7 | 07-04-07 20:20 |