|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהוא יכול להגיד לי במדויק ועדיף גם שיביא סימוכין מאיפה הוא לקח את זה כמה גרם חלבון יש ב-100 גרם עוף רגיל עם העצם, בפולקע וגם במשולש הזה וכמה גרם עוף יש ב-100 גרם שניצל רגיל שאמא עושה????????
תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() שיוו איזה שאלות קטיבגגג סתכל במחשבון תזונה וזהווו
אמרו לך באשכול הקודם לא מספיק לך?? במקום להתעסק בכמה חלבון יש בחתיכת עוףף תתחיל תתעסק בדברים יותר רציניםם מה זה משנה עם יש בעוף 20 או 30 חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת מה זה משנה? בשביל לאכול נכון אני צריך לדעת מה יש בכל דבר לא? וחוץ מיזה במחשבון תזונה זה לא מובן ממש, אם אתה מדבר על המחשבון של גולינגו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
נפיחון
|
![]() תגיד אתה בן 5? אומרים לך למחשבון תבדוק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() וואיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה סימוכין אפשר להביא לך על פאקינג עוף?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?! מה אתה רוצה בדיקת מעבדה?!?!?! עוד פעם תחפור על השטות הזאת אתה תשלח להתקרר בחוץ! תלמד להיות עצמאי קצת! סימוכין על עוף!!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח, מה לקחת את זה קשה? סימוכין התכוונתי לינק שזה כתוב איפשהוא או משהוא כזה, וקובה התכוונתי שלא יודע כתוב שם שניצל אמיתי ושניצל אמיתי ביתי ויש חזה עוף שת'כלס שניצל זה חזה עוף אבל הערכים שם שונים ממש אבל בסדר הסתדרתי כבר, תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() הוא צודק מה אתה רוצה אתה מתעסק בקקי במקום להתאמן ולאכול נורמלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יש לי בעיה עם האוכל צריך עזרה | masterpeaice | תזונה ותוספים | 9 | 11-11-08 17:49 |
צריך עזרה ! צריך patch לcall of duty 4 שעובד | סוליקו | פיתוח גוף-כללי | 3 | 28-12-07 00:43 |
ועדה רפואית(צו התייצבות שני), צריך להתייצב היום ואני צריך עזרה. | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 15 | 25-07-07 15:34 |
עזרה לא יודע מה לעשות אם האוכל שיהיה טעים יותר?? | שריר בתחת | תזונה ותוספים | 10 | 21-03-07 21:56 |