![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 16 גובה 171 ושוקל 62ק"ג...
החתלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע לפי התוכנית שיש באתר אני לא לוקח חלבון (אני לא רוצה...) אחרי כל אימון אני אוכל חזה עוף ובערב קוטג' 3 אחוז שומן... אני מקפיד על הארוחות דיי לפי מה שכתוב באתר... רציתי לדעת אם תוך 4 חודשים (עד חודש יוני) יהיו לי ריבועים בבטן? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
ריבועים בבטן יש לכולם, לי, לך, וגם למתאבקי הסומו השמנים, בישביל לראות אותם אתה צריך אחוז שומן נמוך בגוף ובבטן בפרט ע"מ לראות אותם. * להבא שאתה פותח פוסט תתן כותרת רלוונטית לתוכן השאלה, ולא..."שאלה", אחרת ינעלו לך את הפוסט.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע את הקטע עם אחוזי השומן אבל עכשיו בעיקרון לא רואים אותם...
ואני לא שמן אני במשקל רגיל בלי כרס בלי כלום ופשוט גם בלי ריבועים... אז רציתי לעדת כמה זמן יקח לי והאם זה יותר מ4 חודשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אם אתה במשקל רגיל, זה עדין לא אומר שאתה חייב לראות את הריבועים בגלל שאתה במשקל רגיל, בישביל לראות את הריבועים העור צריך להידבק לשריר ולא לשכבת שומן, כי אפילו שכבת שומן דקה יכולה לכסות אותם, גם לגנטיקה יש פה תפקיד, יש אנשים שגם באחוז שומן דו סיפרתי רואים מעולה 4 ריבועים.
אז לסיכום, יפה שהתחלת לקרוא פה מאמרים, ולקחת תוכניות אימון מהאתר, תקפיד על תזונה נכונה בהתאם למטרה שלך, תוכנית אימונים טובה, חשוב מאוד גם מנוחה, תעבוד על שרירי הבטן כ- 3 פעמים בשבוע או בהתאם לסוג התוכנית, ואל תדאג התוצאות לא יאחרו להגיע, אבל תצטרך להיות סובלני, אתה נשמע לחוץ מאוד לריבועים בבטן, זה לא עובד ככה לצערי. בהצלחה.
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אני יסביר בשפה פשוטה
![]() שמע אחי,כדי שיהיו לך ריבועים"" אתה צריך מסה בבטן,הכוונה לעבוד על הבטן,לפתח שריר בבטן לצבור מסת שריר בבטן!!!!!!! אחרכח לחטב ומה שישאר לך זה הריבועים המחוטבים ![]() בהצלחה ! ואתה חיב לעלות קודם במסה כדי שיהיה לך מה לחטב,אתה לא יכול לחטב אוויר,אתה צריך לחטב מסת שריר שומנית להפוך אותה ל מסה יבשה ! זה במילים פשוטות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
WTF? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד על בטן 3 פעמים בשבוע 3 תרגילים 3 סטים בין 15-20 חזרות....
אני עושה אימוני אירובי של 30 דקות 4 פעמים בשבוע (ריצה....) יגיע או לא יגיע ואם כן כמה זמן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ספה זה מה שיש בסלון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() בקטע של ריבועים זה דגש על תזונה אם אתה אוכל נכון ישן טוב ומתאמן נכון יופיעו לך בסופו של דבר ריבועים
אם אתה אומר שאין לך ממש כרס ואתה לא שמן ולא בעודף משקל רציני(לפי הנתונים שרשמת) , אני מאמין תוך חודשיים תתחיל לראות אחלה שש בש |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל לפי מה שכתוב באתר קצת פחות כי אני לא שוקל 80 ק"ג
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |