|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי כולם,
אם אתם לא זוכרים אותי אז אני אזכיר בכלליות, אני בתת משקל ואני צריכה לעלות קצת.. בדר"כ אני מתאמנת בחדר כושר אבל ההורים שלי הפסיקו לי את המנוי (אני קטינה - בת 17) בגלל שירדתי והם מסכימים שאני אתאמן שוב רק כשאעלה עוד קילו וחצי. בקיצור, לפי דעתי ממש עליתי באחוזי שומן למרות שאני בתת משקל. עשיתי את הבדיקת אחוזי שומן שעם המכשיר הזה שעומדים עליו ואוחזים בידיות ויצא לי 23 שזה תקין לנשים אבל לדעתי עדיין יותר מדי. פעם עשיתי בדיקה עם קליפר (לפני איזה חצי שנה) ויצא לי 12. זה לא הגיוני שעליתי כל כך באחוזי שומן, אחד מהם לא מדויק. בכל מקרה אני אוכלת עכשיו תפריט ממש מלוכלך מלא בסוכרים פשוטים ומסתכם ב1750 קל'. השאלה שלי היא אם אני ממשיכה לאכול ככה ועולה עוד קצת באחוזי שומן מן הסתם, כשאני אתחיל להתאמן שוב בחדר כושר זה יתאזן גם אם אין לי יחסית הרבה שומן להוריד? ובטח עדיף שכשאני אתחיל להתאמן, כדאי להוריד את כל הסוכר, נכון? הנתונים שלי: גובה 1.64 משקל 43.3 תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
1. המכשיר הזה שמחזיקים בידיות ועולים עליו נקרא Bio Impedance והוא לא מדוייק כל כך, כי הוא מושפע מכמות הנוזלים בגופך. הקליפר הרבה יותר מדויק. 2. למה את אוכלת תפריט מלא בסוכרים פשוטים? אוהבת להתעלל בגוף שלך? עדיף שתכנסי למשטר מאוזן שכולל כמות חלבון מספיקה, כמות פחמימות מספיקה (כאשר הרוב מגיע מפחמימות מורכבות) וחומצות שומן חיוניות. דווקא כשאת לא מתאמנת הדברים הללו חשובים ביותר. 3. מן הסתם, כשתתחילי להתאמן בחדר כושר תוכלי להגדיל את מסת השריר שלך ובעזרת תזונה נכונה לשמור על "חיטוב" ואחוזי שומן נמוכים יחסית. בקיצר, אם תרצי ייעוץ מקצועי יותר, את יודעת להשיג אותנו... בברכה ושיהיה בהצלחה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכלת הרבה סוכרים פשוטים מכמה סיבות.
כי אני לא רוצה לאכול הרבה נפח אז אני שותה שייקים של חלב 1%, סילאן ומעדן קרלו וזה די הרבה סוכר. פעם הייתי שותה גיינרים אבל משום מה זה לא עזר לי במיוחד.. חוץ מזה אני אוכלת גם כמה יוגורטים 1.5% מעודנים שזה בתוספת סוכר, ו2 תפוחים. זה בעצם כל הסוכר שאני אוכלת. אני צריכה לעלות במשקל בגלל שאני בתת משקל (לא כי אני רוצה לגדול למאסה) וזאת הדרך הכי פשוטה והכי קלה להכניס קלוריות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לפי מה שנראה כן קשה לך לאכול יותר מדי
תתחילי ממעט ותעלי כל פעם, הגוף יתרגל מ"עומס" לעומס בכל פעם (אם פעם לא היית מצליחה לגמור פרוסה בערב, כל פעם תוסיפי מעט אוכל)
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אז מאסה?.. | אדיר53 | גלריות הגולשים | 15 | 29-10-09 15:29 |
מאסה מאסה מאסה ועוד מאסההההההה | hadash | גלריות הגולשים | 45 | 15-06-09 23:53 |
תמונות מכמעט סוף מאסה(עוד חודש מאסה) תגובות בבקשה | HareLevi | גלריות הגולשים | 21 | 02-03-08 17:23 |
אוף, מאסה. | dor_dru | תזונה ותוספים | 0 | 13-12-07 22:44 |
תקופת מאסה | dor_dru | תזונה ותוספים | 23 | 13-09-07 16:26 |