|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1
לפי מה שהבנתי לפחות אין לילדים הורמונים נכון? אז השרירי לא גדל.. אבל הכח גדל ופעילות חשמיל ועוד ועוד.. מיישהו יכול להסביר לי מזאת אומרת שהכח יגדל והשריר לא יגדל? וגם מזה הפעילות חשמלית הזאת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הכוונה לפעילות של מערכת העצבים.
כל תא עצב בשריר קשור למס' מסוים של סיבי שריר. יחידה כזאת של תא עצב וסיבי שריר נקראת "יחידה מוטורית". בתור מתאמן מתחיל אתה תהיה מסוגל לגייס בערך 50% מהיחידות המוטוריות שיש לך בשריר. עם הזמן המתאמן "לומד" לגייס יותר יחידות מוטוריות, מה שאומר כיווץ של יותר סיבי שריר בו זמנית, מה שאומר יותר כח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
יותר לכיוון של 20% (אולי מבחינת פוטנציאל כוח אבל אני לא יודע) גם מקצועיים מגייסים בסביבת ה70%-60%
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ואם יש לי הורומן מפותח לגיל שלי ?
ועובדה יש פה ילד שעובד מגיל 12 על השרירים והתפתח חייה לגיל שלו הוא בן 14 וחצי כינוי status |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זאת סתם היתה שאלה אני כבר בן 15(עוד 10 ימים) פשוט לידע כללי.. אז מה שאתם אומרים.. שילד שמתאמן פשוט אחרי זה ינצל יותר מהכח שלו?
ועוד משהו למשל שתי ילדים אחד שהיתאמן.. והשני שלא היתאמן .. שיגדלו.. ושניהם יתאמנו.. הסכוי שזה שהיתאמן בילדות יהיה חזק יותר יותר גבוהים? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|