|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ככה הוא התחיל למי שלא זוכר: ![]()
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הוא עכשיו בראמה שלי ; )~
![]()
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אורי לך לדגמן אני רציני כמה שזה נשמע מוזר
deathman תודה רבה עוד טיפה רוחב לגב והוא יראה בכלל בן ![]() ![]() ![]() ![]()
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הוא מתכנן לחזור להתחרות?
|
![]() |
![]() |
#5 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() לא,
כרגע הוא לא נכנס לשום קטגוריה גם אם הוא היה רוצה... הוא מנסה לעבוד נקי, בינתיים הולך לו לא רע.
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך לעזזל הוא עלה במסת שריר וירד באחוזי שומן פלאים?! לא יאמן ההתקדמות בארה"ב..
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה פלאים <? זה הכי פשוט שיש אוכל 2500 קלוריות ביום הרוב חלבון לוקחים gh לוקחים סוסטנון קצת ווינסטול קצת טררנבול ואתה עולה הרבה מסה והשומן בגוף נישרףףףףףףףף
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עם זה "כל כך פשוט" כמו שזה נראה שתמונות למה כל באדיבילדר ישראלי לא מתקדם ככה? סתם מתוך עניין אני שואל כן.. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
עזוב את העובדה שהוא עשה בדיקות והעלה אותם לאתר שלו, וכתב על זה בלוג ופוסט שלמים ואנשים מסתכלים עליו עם זכוכית מגדלת, מעבר לכל זה, עם כל הזכרון שריר המטורף שיש לו, ושנים על גבי שנים של אימונים, ידע בתזונה\אימונים\שינה\הכרות עם הגוף שלו וכו וכו וכו וכו... ועדיין הוא לא נראה יותר מידי גדול לעומת מתאמן רציני רגיל עם גנטיקה טובה, למה נראה לך שהוא על חומרים בכלל? עם חומרים הוא היה עף ומגיע לגדלים ברמה אחרת לגמרי!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זיו יש בי צד שמסכים איתך אבל מי כמוך יודע שלהעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן זה "לא פשוט"..
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() ציטוט:
![]() |
#12 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
הוא לא העלה מאסת שריר, הוא בסך הכל עשה חיטוב. לפי התמונות זה גוף של פחות מ 80 קילו, ואין שם שום דבר מפיל במיוחד, להיפך: החיטוב לא מחמיא לו. יש פה מתחרים בפיטנס שנראים יותר מרשים ממנו, בכושרו הנוכחי. כל זה כמובן נכון לעכשיו, בעברו לברון היה אחד הטובים בכל הזמנים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אביב לא יודע מה איתך אבל אני ממש התרשמתי מהתמונה הראשונה והשנייה,בכל מקרה-יפה לו שהוא ממשיך עם זה.
וכן לברוני היה ענק פעם. |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() מה אתם סטלנים אש?יש לו גוף רציני והוא יותר טוב מרוב הישראלים שמגיעים למר ישראל,ואי אפשר לדעת עם הוא על חומרים או לא לא אנחנו בדקנו אותו,ואל תשכחו שפעם הוא שקל מעל 130 קילו שנים של אימונים ויש לו זיכרון שריר מטורף מפעם
|
![]() |
![]() |
#15 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() אתה מדבר שטויות. מצטער שאני ישיר אבל זה המצב.
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() הלוואי על כל אחד גוף כזה,אין פה אף מתחרה בפיטנס שקרוב אליו בכלל
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בנאדם, הוא יותר גדול ואיכותי ממך בהרבה בלי לפגוע, כן ?.. וכמה שאנטון קרנף, הוא גם יותר גדול מאנטון.ואנטון שוקל בין ה-80 ל-90 קילו.. שלא נדבר, על זה שהוא בסה"כ מאז שחזר שנה מתאמן, ושההיקף יד שלו עומד על 50 ס"מ על אחוז כזה בכלל! בנאדם שמתאמן רגילולגילו הוא נראה מטורף! ואין שום מתחרה פיטניס ברמה שלו בארץ!..וגם לא במר ישראל בקטגוריה הכי גבוה. מעטים בארץ יותר גדולים ממנו והם יוני אנה,סטס וכו'.. איזה פטינס ואיזה בטיח.. תצפה בוידאו שהוא מעלה, תבין תגדול שלו. ![]() איזה דפניישין, יד מטורפת! נערך לאחרונה על ידי סיניור, 25-05-10 בשעה 13:00. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אנטון 98.8 היום בבוקר על 7%
#20 |
Banned
|
![]() פששש סחטיין, אין ספק אתה קרנף רציני אנטון, עשית שיפור מעולה השנה. התרשמתי מאוד מהתמונות מאילת!
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קווין לברוני 1999 | incognito | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 04-04-10 15:52 |
>>תמונות חדשות של קווין לברוני באימון מתועד! | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 04-04-10 11:13 |
קווין לברוני | TheGift | פיתוח גוף תחרותי | 15 | 06-04-09 23:37 |
קווין לברוני | StaSus | פיתוח גוף תחרותי | 14 | 02-08-08 17:11 |
3 תמונות אדירות של קווין לברוני!! | mele5_dek2on | פיתוח גוף תחרותי | 22 | 11-09-07 15:32 |