|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() גיל:13 וחודשיים.
גובה 1.51(אני יודע שאני נמוך) משקל:42 בערך(מזמן לא מדדתי) זמן שאני מתאמן: התחלתי לפני 3 שבועות ממש בקטנה. היי, אני חדש בפורום ניראה מאוד נחמד, אז היום קניתי 2 משקולות כל אחת של 4 ק"ג ומתח שמחברים למשקוף. לפני שלושה שבועות התחלתי לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן בבוקר בצהריים ובערב ויש מעט מאוד שינויים(אני גם לא מצפה לשינויים עברו בסך הכל שלושה שבועות) אז יש לי כמה שאלות: 1. האם המשקל של המשקולות גבוה מדי בשבילי(רק התחלתי) 2. החלטתי שכל פעם שאני יוצא או נכנס לחדר אני עושה כמה עליות במתח, בנתיים אני מצליח בערך 3 חח, האם זה בסדר?, ובמה עוזר המתח(אילו שרירים הוא מפתח?) 3. אני אוכל אוכל בריא מאוד יחסית, המון ירקות, פירות, כל בוקר יוגורט עם מוזלי וכו'(אמא שלי מבינה בתזונה) אבל מה מומלץ לי במיוחד לאכול כדי לפתח שרירים וכמה? מתי לאכול? שמעתי על איזה מתכון לשייק עם בננה וחלב, זה טוב? 4. אני לומד קרב מגע ובשיעור המדריך הראה לנו איך עושים סקוואט, אבל זה בעיקר לשרירי הרגליים לא? 5. אני יחסית נמוך וראיתי שכושר עוזר בגדילה(עליתי 3 ס"מ תוך שלושה שבועות) אבל משקולות לא פוגעות נכון? אני ישן 8+- שעות ביום וביום שבת 7 ובשלישי 9, זה בסדר? ויש איזה מזון שיכול לעזור לי לגבוהה? 5. בנתיים אני מעדיף שלא ללכת לחדר כושר(זה עולה כסף ואני גם לא בטוח שיקבלו אותי בגיל הזה) אוקיי זה בנתיים השאלות שיש לי אז אני מאוד מאוד אשמח אם תענו לי הליהן בהקדם ובפירוט האפשרי ! |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה!-פרטים בפנים | IsraelTomer | אימונים | 2 | 26-07-09 21:19 |
התחלתי לקחת רוקוטן(שאלה בפנים) | *DAVID* | פיתוח גוף-כללי | 12 | 31-01-08 21:57 |
שאלה| איזו אבקה לקנות? פרטים בפנים | TheBlader | תזונה ותוספים | 6 | 01-11-07 19:20 |
שאלה| כמות והישגים-פרטים בפנים. | TheBlader | אימונים | 2 | 29-10-07 10:43 |
שאלה| פרטים בפנים | wade5 | אימונים | 2 | 01-09-07 10:34 |