|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן,
אני מתאמן כבר די הרבה זמן(באופן מצטבר). הייתה לי הפסקה ארוכה לכ-7 חודשים(אחרי תקופה של אימונים רצופים במשך שנה) ולפני כחודשיים חזרתי להתאמן שוב(הפסקה בגלל הצבא בעיקר). אחרי שהתחלתי עם תכנית חזרה רגילה עברתי לא מזמן לתכנית סופר סט שנראית בערך כך: חלוקה לab כאשר בa אני עובד על חזה,רגליים ויד אחורית וb גב,כתפיים,טרפז ובטן. אני ארשום קצת סטים מתכנית a כדי שתבינו בערך על מה אני מדבר: לחיצת חזה משיכת חבל-יד אחורית כפיפות בטן זה תרגיל אחד.בכל אימון יש 4 תרגילים שבכל אחד מהם אני עושה סופר סט. טווח החזרות מתחיל ב-20 ואני משתדל לא לרדת מה-15 כפול 3 סטים למרות שפועל לקראת סוף הסטים אני כבר לא מסוגל לסיים 15 ובדרך כלל מגיע ל12.המטרה בכל אופן לעבוד על מקסימום יכולת. מבחינת המטרות-אני שומר על תזונה(לא תזונת חיטוב),פשוט תזונה הגיונית ונכונה.כרגע לא לוקח תוספים אלא אוכל טונה אחרי אימון ודואג שיכנס מספיק חלבון לגוף. בתכלס אני רוצה לגדול עוד קצת ואז להיכנס חזק לחיטוב. רציתי לשמוע מכם קצת דעות על התכנית,האם יש לכם רעיונות טובים יותר ומה בכללי אתם חושבים על סופר סט בטווח חזרות כזה. חשוב להדגיש-כן רואים תוצאות בתכנית מסוג כזה.אף פעם לא הגעתי לרמות כאלה של אימון.הדופק גבוה,מזיעים ובאופן כללי יש תחושה של מיצוי הרבה יותר טוב באימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() בכנות? תזרוק אותה לפח. אם אתה לא מאמין לי אישית, חכה לעוד דעות, אין אחד שיסכים שהיא יעילה.
כל הפואנטה של סופר סטים, זה לגוון פעם בכמה זמן לתת אימון סופר סטים / דרופ סטים, וזה לרמה מתקדמת-מתקדמת מאוד, ולא על בסיס קבוע, וגם על השיטה הזאת יש לא מעט שחושבים שהיא לא יעילה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו?
בנוסף,מישהו מהפורום ניסה ללכת למאמנים של ישראל בודי??זה באמת עוזר להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות? בהנחה שאני יודע מה אני עושה מבחינת אימון אבל מבחינת תזונה אני פשוט מקפיד לאכול נכון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לא הייתי בישראלבודי אבל כמה חברים היו וכמה מחברי הפורום. לא זול אבל חוסך המון זמן של עשיית שטויות ואחל'ה הכוונה. עם התוכנית הזאת אתה לא תתקדם לשומקום. קח בחשבון שאם אתה הולך לישראלבודי אז אתה צריך להקפיד על תפריט קבוע לא משנה מה אתה חושב שאתה יודע על תזונה אתה מקבל תפריט וחשוב לעמוד בו לטוב ולרע.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התייעצות לגבי תפריט ומטרות | prinstyle | תזונה ותוספים | 5 | 07-07-08 17:53 |
סופר סט | The Game - Triple H | אימונים | 3 | 14-05-07 20:18 |
סופר סט | din123 | אימונים | 0 | 07-04-07 00:14 |
סופר סט | solomoniko | אימונים | 7 | 05-04-07 21:44 |