![]() |
#1 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תקשיבו שניה כשאני עושה חיטוב כשאני עושה אימון משקולות לעשות גם דדילפט בנט אובר כל התרגילים המורכבים האלה או לעשות תרגילים פשוטים?
איך זה אמור ליהיות עם החזרות? הרבה חזרות או קצת? בדרך כלל אני עובד על 6 חזרות אז בחיטוב להשאיר את אותה תוכנית או צריך לשנות אותה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להשאר עם התרגילים המורכבים שלך ועם השש חזרות.
בגדול, אין ממש צורך להחליף לאיזו תוכנית אימון מיוחדת בזמן חיטוב, משום שאת השינוי העיקרי אתה תעשה במטבח. יש אנשים שקשה להם בזמן חיטוב להמשיך להסתדר עם תוכנית של אזור השש חזרות בגלל העומס (בעיקר על מערכת העצבים) בתקופה שיש לך כ"כ הרבה מחסור באנרגיה בגלל תפריט החיטוב, אז הם מעלים לאזור 10-12 חזרות. אז שוב, כל עוד תדאג לתפריט שמתאים למטרה שלך, כל תוכנית אימון תהיה בסדר.
__________________
מדריך חדר-כושר מוסמך, וינגייט. כשתבין...תגדל! ![]() לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בחיטוב לך על תוכנית עם תדירות גבוהה (fbw) ותמשיך לעבוד כבד. (5-6 חזרות במורכבים, אולי קצת יותר בתרגילים המבודדים)
__________________
Pride And Glory |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() סבבה הבנתי.. תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|