|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצאתי תשובה במאמרים ואני רוצה להתיעץ איתכם
למרות שיש לי משקל מאוד נמוך לגובה 64 ואני 172 יש לי עדיין הרבה מה להוריד מהשומנים ובגלל זה אני מקפיד על אירובי. אני עושה אימון ספיינינג שעה משתדל 3 פעמים בשבוע השאלה היא אם עדיף להפריד בין האןארובי לאירובי או שזה בסדר לשלב אותם? כי אימון אןארובי שלי בדרך כלל לוקח מעל 45 דקות והספיינינג הוא אימון של שעה וזה יוצא לדעתי די הרבה זמן. עוד שאלה לגבי החלבונים לאחר האימון אני אוכל נכון אחרי האימון מקפיד שזה יהיה או טונב או קוט'ג...יש לי 2 שאלות בנושא הזה 1. יש הבדל אם אני אוכל גם קוט'ג וגם טונה יחד? {שזה יוצא יותר חלבון}? או שזה סתם להוסיף קלוריות {כמו שאמרתי המטרה היא הורדה ב% שומן והעלאת מסת השריר} 2. בלי אבקות חלבון, זה אפשרי להגיע לעיצוב/חיטוב/ העלאת מסת שריר ? כי הבנתי שבלי זה אני יכול לאכול 10 טונות אחרי כל אימון ועדיין לא יהיו תוצאות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הורדת אחוז שומן זה בעיקר תזונה אתה צריך לבנות תפריט מסודר אירובי רק יכול לעזור המשקל שלך נמוך לדעתי עדיף לך לעלות במסת השריר כך הגוף שלך יהיה יותר "בזבזן" של קלוריות במנוחה וגם תקבל גוף יותר יפה תעלה קודם במסה אחרי זה תעשה חיטוב אם תעשה עכשיו חיטוב תיהיה רזה אבל הגוף לא יהיה מעוצב
לא חייבים אבקות אפשר להשיג הכול מתזונה אבקה היא פשוט בשביל נוחות
![]() |
#3 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() אבקות זה לא רק נחות אבקת חלבון נספגת בגוף בהרבה יותר מהר מאשר אוכל ובמיוחד לאחר אימון שהגוף פגוע הגוף מתאושש מצויין
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ואם נגיד אני אוכל 2 טונה 224 גרם זה יוצא
תהיה לזה השפעה או שהגוף לא סופג כל כך הרבה חלבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה 47 גרם חלבון בערך.. וכדי לדעת את כמות החלבון שאתה צריך לצרוך אחרי אימון אתה עושה משקל גוף0.75X וכל זה חלקי 2 תקנו אותי אם אני טועה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() אם אנשים רוצים תשובות על שאלות - עדיף שיקראו בפורום של לייל מקדונלד או משהו כזה. פה יש הטעיות מכל כיוון.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הושעה