|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלוולום...
התגייסתי לפניי 3 חודש...בטח רובכם זוכרים מי שלא זוכר שילך אינששלה חחח סתם... אז ככה עכשיו אני בחיל האוויר טכנאי וחמש אף 15 המטוס הכי טוב של חיל האוויר (מורעל).. אז ככה אני כן קיבלתי 1200 שקל כל חודש שעשיתי קורס.. וקורס קד"צ זה אחד הדברים קודם כל אתה עם כל ההטבות של החייל שזה חוגר ת"ש והכל..ומחצד שני הצבא לא יכול לגוע בך לא משפט לא תלנה וגם אין שמירות לא תורנות. לא שבוע רא"מ.. השלולשה חודש האלה בטכני בחיפה היו ה דבר עשינו שוק מהצבא...עשינו מדר קיללנו קצינים התחצפנו שפכנו מים על המפקד בקיצור עשינו סדעההה רצצצח.. ודברים כאלה אם עושים שאתה חייל זה כלא ישר... עכשיו אני יספר מה המקצוע שלי בצבא...אני טכנאי מטוסים כלומר אני בודק תמטוס עושה תיקונים קלים אם צריךומוציא לטיסה וגם מחמש את המטוס בין אם זאת לוחמה אלקטרונית הרכבת פצצות וכיולם למטוס...הרכבת טילים וכדומה.. ![]() וגם עוד דבר חשוב בחיל האוויר אתה יכול לשמור על כושר כמו בן אדם...התחזקתי מאוד שם הצלחתי להרים משקלים שאף פעם לא הרמתי..וגם עליתי ב 4 אחוז שומן (בגלל האוכל) הכי חשוב פגשתי אנשים מכל העדות מכל ההשקפות וזה הדבר כימעט הכי חשוב בצבא החבר'ה...ולי היו חברה אחד אחד זהב אני אומר לכם.. הדבר היחיד שלא אהבתי שם זה האוכל...אני כבר חולם על ביצים קשות שרוצפות אחריי בחולם על על לופ שמנסה לאכול אותי חחחח (בצחוק) אז מה להגיד לכם לא משנה איפה תיהיו בצבא העיקר שתעשו מה שאתם אוהבים ואם נותנים לכם אופצייה לחיל האוויר אז קפצו עלייה כמה שיותר מהר...כי זה אחד הדברים... וזהו אז שיהיה לכם לילה טוב ותתגיסו כבר יא צעירים חחחח נתונים עכשיווים...82 קילו על 17 אחוז שומן (סתם בלי קשר ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() וואלה אחי אני זוכר אותך כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() נשמע לא משהו...אבל העיקר שאתה שמח....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מתאים לי חייל אוויר...
להעביר 3 שנים בתנאים יחסית טובים בבסיס. בהצלחה גבר גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואללה חיל אוויר זה מצויין ..רוב בני דודים שלי היו שמה !!
העיקר שאתה שמח מהשירות שלך אחי ושירות מהנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() רק שכחת שזה בטח בסיס סגור ולא יוצאים כל יום הבייתה
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() זוכר אותך אחי וואלה אם אתה מפסוט מהצבא כולנו שמחים בישבילך!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() תודה תודה כולם...
יאללה עוד תגובות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |