|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() התחלתי את החיטוב על 78 ק"ג היקף טבור 87
כשירדתי ל76 ההיקף ירד ל 82 הבוקר נשקלתי 74.4 וההיקף טבור נשאר אותו דבר והיד אפילו קצת ירדה אני משהו כמו חודש וחצי - חודשיים וזה מה שירדתי. עם יום בשבוע בערך שאני מתפרעע ואוכל כל מה שבא לי וכל דבר שזז קצב הירידה טוב? ואני קצת מפחד כי אני כבר על 74 והמטרה מבחינת מראה לא נראת כל כך קרובה, מתכנן לעשות את החיטוב עד סוף חוד שלישי ומשם להתחיל מסה כמו שצריך עם ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז קודם כול כמה דברים:
אתה עושה פעילות אירובית? אם כן אז כמה פעמים בשבוע וכמה זמן כול פעילות? לגבי היום הזה בשבוע שאתה מתפרע- כנראה הבנת את זה לא נכון אבל אתה לא אמור להתפרע ולאכול כול מה שבאלך, אלא למלא את הגוף בפחמימות ולא בשטויות שסתם יגרמו לך להרוס את כול השבוע הזה של החיטוב!!! ולגבי האירובי- אם אתה לא עושה לפחות 2-3 פעמים בשבוע פעילות אירובית אז מין הסתם שאתה לא תראה תוצאות כי זה במקרה אחד מהגורמים הכי חשובים כדי שהחיטוב יעבוד כמו שצריך!!! אהה ורק שתדע 2-3 פעמים בשבוע זה המינימום! אנשים רציניים שרוצים באמת לראות תוצעות עושים לפחות 4 פעמים בשבוע פעילות אירובית! אני למשל, עושה כול יום פעילות אירובית שכול אחת היא לפחות שעה!!! מחכה לתשובה ובהצלחה.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הפעילות אירובית מוסיפה לך אוכל פשוט שתוכל לאכול יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח בונה אתה ממש אידיוט הא???
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נרשם וחושב שהוא איזה גאון יחתיכת מפגר לאבא שלך תקרא אידיוט לא לי.. ומה שורף את השומן?! זה שהגוף מוציא אנרגיה יותר מאשר הוא מכניס ואז הוא לוקח תאי שומן מפרק אותם והופך אותם לאנרגיה בשבילו אם אתה שורף 2500 קלוריות אז צריך להכניס 2000 ..זה שתעשה ספורט יגרום לך לשרוף 3000 קלוריות אז תוכל לאכול 2500 קלוריות וזה יתן לך בסך הכל עוד אוכל שתוכל לאכול אז לפני שאתה בא ללמד מישהו משהו ועוד קורא לו אידיוט כדאי שתבדוק טוב טוב עם עצמך לפני אם אתה יודע יותר טוב ממנו חתיכת פישר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח אפס אתה הא....שמע חמוד שלי לך קרא מאמרים ותראה שאם אתה עושה חיטוב ולא עושה פעילות אירובית על מנת לשרוף שומן איכשהו אתה לא עושה כלום....אולי יורד במשקל אבל לא יורד באחוז שומן וגם אם כן אתה בחיים לא תגיע לרמה של מישהו שעושה פעילות אירובית אינטנסיבית....ילד אתה כולה בן 16, אל תחשוב שאתה כזה גדול...קודם כול תצבור קצת ניסיון ואז תנסה לצאת על אחרים שיכולים להעיף אותך באוויר.
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ארבעה - חמישה אימונים בשבוע של כדורגל+ משחק בשבת לא מספיק אימונים אינטסיביים? אימוני סיבולת לב ריאה שבחיים שלך לא חשבת שקיימים אימונים כאלה יאפסס... משחק אותה כאילו הוא מינימום רוני קולמן, בוא נחכה שאחרים יגיבו ונראה מה הם יגידו לגבי ירידה באחוז שומן ואירובי אם חייב אירובי בשביל לרדת באחוז שומן, מה שכןן אולי אם אתה עושה אינטרווליום יעזור לנייד את השומן העיקש ולא יותר מזה נחכה ונראה מה יגיבו ומי יצא הקטן מבינינו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טוב חומד...אם אתה עושה כדורגל אז זה מספיק ובמקום להתעצבן כמו ילד מסכן היית יכול לומר...ובתור אחד שעשה הרבה מאוד דיאטות מכול מיני סוגים תאמין לי שאני יודע קצת על מה אני מדבר...הרבה מאוד אנשים כבר התסכלו על הנושא הזה ואפחד לא הגיב אז תתחיל להרגע ואל תקפוץ מעל הגובה שלך! אהה ועוד משהו חמדמד שלי- בתור אחד שעוסק בmma בתור מקצוע כבר מגיל צעיר לא נראה לי שאתה יכול בכלל לדבר איתי לגבי אימונים אירוביים וסיבולת לב ריאה כי אם כול הכבוד לזה שאתה משחק כדורגל אני לא רואה אותך ממטר לגבי כול מה שקשור לאימוני כוח ואימוני אירובי ושלא נדבר בכלל על סיבולת לב ריאה, סיבולת שריר ותזונה...לך ליוטיוב, תכתוב mma, תראה מזה ותסתום.
יום נעים שיהיה לך, ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל אם היית באמת במבין בתחום היית יודע שהאירובי לא חובה בחיטוב דבר שני אם היית באמת כזה מבוגר ומבין בתחום ועוסק ב mma הזה שלך ומבין בתחום לא היה אכפת לך ממה שאני אומר ולא היית מתווכח איתי פה אבל שוב נחכה לתגובות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() DanD צודק פה
אני יכול להגיד לך גם מידע אישי שמה שחשוב זה המאזן קלורי השלילי בתחילת החיטוב שלי שירדתי 20 קילו לא הייתי מבצע פעילות גופנית וירדתי 10 קילו לאחר מכן החלטתי שאני רוצה לשפר סיבולת לב ריאה אז התחלתי גם ריצות וזה עזר לי לרדת עוד במשקל רק כדי שאני יוכל לאכול קצת יותר זה הכל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דיברתי על הדיאטה שהייתה לי לפני שנה
אם מעניין אותך כיום אני שוקל 55 וממשיך לעלות במשקל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לשניכם ..
עכשיו יותם אתה יכול לקחת את הפוזה שלך ואת שה mma שלך ולדחוף אותם עמוק עמוק אתה כבר יודע לאן ומלמד באמת אתה 55 קילו? תמיד חשבתי שאתה מפלצת |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי במצב יותר גרוע ירדתי מ 69 קילו ל 46 החברה פה בפורום סידרו לי תראש כיום שאני מתאמן חזק וקם עם דומס אחרי כל אימון אני מרשה לעצמי לאכול ולעלות במשקל כמו שצריך.. מבטיח להפתיע פה את כולם בעוד כמה חודשים!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה הגובה שלךך.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() 1.70
........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ואו.. חח אני מקנא בך כרגע בדברר אחד וזה שאתה צריך לאכול כל דבר שזז...
חיטוב= סיוט! ובהצלחה אחי מצפה לראות אותך עוד כמה חודשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה בחיטוב שלך וכן אני יודע שחיטוב זה סיוט אתה לא צריך לספר לי אבל הבנתי תמיד שאין דבר העומד בפני הרצון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|