|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב קצת נתונים עליי:
גיל עוד מעט 17 משקל 68 גובה 185 אני מתאמן כ-4 חודשים, מהם 3 חודשים רציני... אני לא שחיף ולא שמן, יש לי פרונט טוב מאוד, בלחיצת חזה אני מרים 25 קילו בכל צד, במכון כושר אני רואה אנשים ענקיים שמרימים פחות מ-20 קילו בכל צד... אבל בואו לא נדבר על זה... אני מאוכזב מהיד הקדמית שלי, ואני רוצה שתתנו לי עצות לשפר את התרגילים אני מתאמן 4 פעמים בשבוע, תוכנית a,b יום ראשון- a, יום שני b, יום שלישי מנוחה. יום רביעי- a, יום חמישי b, יום שישי שבת מנוחה. טוב אני לא יפרט על התוכנית פרטים פרטים, אבל כל התוכנית היא בערך 3-4 תרגילים לכל חלק בגוף, 3 סטים, 10 חזרות או 8,6,4 יד קדמית- תרגיל ראשון- כפיפת מרפקים מוט w בישיבה, 3 סטים 8,6,4 תרגיל שני- כפיפת מרפקים בשיפוע שלילי, 3 סטים, 8,6,4 תרגיל שלישי- כפיפת מרפק- פולי תחתון, 3 סטים, 8,6,4 אפשר עצות ושיפורים? ועוד שאלה, מתי אתם ממליצים לי לעלות את המשקלים? כל אימון? פעמיים בשבוע? (כי יש לי פעמיים a פעמיים b) תודה רבה ענקית לעוזרים, וחג שמח! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() חרא תכנית, ss, חלב.
הרבה תרגילים ליד קדמית זה לא בהכרח מה שיעזור לך.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
מה נדפק לכם המוח ... מה נראה לכם ש ss וחלב זה קסם ? מה אתם זורקים כל מיני משפטים שאין לכם מושג עליהם כלום. מה עם תפריט מסודר , מה עם תוכנית מסודרת , הסברים עליה ? הפנייה לספר ... תפסיקו להיות כאלה זרקנים (קראת ריפטו אתה כולה ילד שקרא ספר , לא איזה יועץ עם ה holy grail ) לפעמים זה מעצבן ממש אבל הזריקת זין שלכם על אנשים לפתוח הפוסט עלייך להיות עם תפריט מסודר ותוכנית מסודרת. חלק שאינו גדל יכול להיות מכמה סיבות . א. אתה לא אוכל מספיק או לא אוכל נכון ב. אתה עובד יותר מידיי על החלק ג. אתה לא עובד עליו מספיק הייתי מציע לך קודם כל להיות על תפריט מסודר המזון זה אבני הבנייה של השריר שאתה קורע, לא תאכל לא תגדל. לעבוד על הידיים בצוטרה אינטנסיבית לפעמים יוצר תגובה הפוכה. תנסה חודש חודש וחצי לתת להן פחות סטים דווקא .
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 05-10-09 בשעה 07:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על התגובות הבונות שלכם.
אני משקיע הרבה באוכל, אני כמעט ולא אוכל ג'אנק, ואני נותן במאסה רצינית כבר שבוע... לדוגמא לארוחת בוקר שלי: קערת גרנולה + 100 גרם יוגורט -עוד יוגורט 100 גרם - אבוקדו - אגוזי מלך - 1-2 פרוסות לחם ארוחת צהריים: -2 שניצלים \ סטייק\ חזה עוף הודו - פסטה\ אורז - 1-2 פרוסות לחם ארוחת ערב (בדרך כלל הארוחה שאני עושה אחרי אימון) - 3 ביצים (מקושקשת) - גביע קוטג' - חצי גביע גבינה - יוגורט 100 גרם - קופסת טונה ובימים שיש לי אימונים (שזה 4 פעמים בשבוע) אני עושה גם ארוחה שלפני השינה: - אגוזי מלך - 2 פרוסות לחם - יוגורט\ קוטג'\ גבינה ואני שותה כוס חלב לפני שאני נכנס למיטה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואת הנתונים שלך (גובה, משקל, bmr), אנחנו צריכים לדעת אותם כדי שנוכל לעזור לך. ולכל הריפטואים, חלאס כבר עם החלב שלכם, זה רק משקה רגיל, זה לא קסם.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך להוסיף עוד קצת אוכל לדעתי.
בארוחת ערב יש לך המון חלבון, תעביר את החצי גבינה לבוקר. חוץ מהארוחה של ימי אימון, תוסיף עוד איזה סנדוויץ ביניים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
הפוסט שלי היה קצת ציני, אבל לא נורא אני בטוח שהוא לא נעלב. Terminater תשתה 4 ליטר חלב ותראה איזה קסמים זה עושה בשירותים d:::
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אם תפמפם יד קדמית היא לא תגדל יותר.
תעשה ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חלב עושה לי פריחה וגזים
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
כל ה "לשתות חלב " המון קלוריות וחלבון. זובי . תאכל אוכל מסודר וכמו בנאדם. כן אתה תשלשל את הנשמה שלך ותרד במשקל , נהדר. בדיוק מה שאתה צריך
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|