|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם.
אני מתאמן קצת יותר משנה, תוכנית אחרונה שביצעתי היא hst שלוש פעמים בשבוע. לפני כן התאמנתי ab וabcd ארבע פעמים בשבוע. בהתחלה לא אהבתי את הרעיון של hst (בעיקר את העובדה שמתאמנים 3 פעמים בשבוע ועל כל הגוף) אבל התוצאות מדברות בעד עצמן והתוכנית העלתה אותי במאסה בצורה מכובדת מאוד. השאלה שלי היא כזאת: איך אני אמור להמשיך מhst? האם אני יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע hst ולשמור על העקרונות של השיטה? תודה לכל העוזרים ושנה טובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() 4 פעמים בשבוע זה כבר לא hst, מיצית את התוכנית סיימת אותה..תעבור תוכנית, יש לך עוד המון תוכניות מצויינות שהם לא abc-abcd וכו.. מה הרמה שלך? משקלי עבודה, משקל גוף, כמה זמן מתאמן?
דרך אגב גם אני עכשיו בhst.כמה עלית במשקלי העבודה (שזאת לא הכוונה של התוכנית)? וכמה עלית בהיקפים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() השאלה שלי היא איך אני מתאמן ארבע פעמים בשבוע ושומר על כמה שיותר עקרונות של hst? או לפחות על רובם.
משקל גוף 79 ק"ג, גובה 1.83, משקלי עבודה לדוגמה בנץ' לוחץ 5-6 חזרות עם 85 ק"ג. היקפים לא מדדתי לאחרונה. אני עדיין לא יודע כמה עליתי במשקלי עבודה, נשאר לי עוד כמה אימונים לסיים את התוכנית, בכל מקרה השיפור במשקלים הוא לא משמעותי, השיפור בא לידי ביטוי בעיקר במשקל גוף, למרות שאת התוצאות על הגוף אני לא מרגיש יותר מדי, אבל המשקל מדבר בעד עצמו - 2 ק"ג בחודש למישהו שמתאמן מעל לשנה זה יפה מאוד. (לא שיניתי משהו יוצא דופן בתזונה, ומעבר לזה ירדתי מארבעה אימונים בשבוע לשלושה, מה שאמור כביכול לפגוע בהתקדמות). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() כלומר אם עשיתי באימון הראשון של ה-15 חזרות ב-hst סקוואט עם 60 ק"ג לדוגמה, אז להתחיל אותו דבר רק מ-65? אני מחפש את האפשרויות לגיוון, ולעלות ל-4 פעמים בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם עשית סקוואט של 60 קילו hst זה לא ממש בשבילך
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סתכל על הקופסא השחורה, יש כזה כפתור עם עיגול וקו, לחץ עליו.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() משקלי עבודה ?
יש הרבה אופציות |
![]() |
![]() |
![]() |