|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מתאמן כבר חודש בבית...
הציוד שיש לי כרגע זה 2 סטים של 10 קילו ( כל סט כולל מוט דאמבל, 2 משקולות 2.5 קילו ועוד 2 משקולת של 1.25 קילו עם סוגרים למוט ) ועוד 4 משקולות של 7.5 קילו... וכנראה שבימים הקרובים אני אקנה מוט w . התוכנית שלי: יד קדמית: משקל 7.5 קילו ליד, 8 חזרות, 2 סטים. יד אחורית: משקל 5 קילו ליד, 8 חזרות, 2 סטים. ( קיקבאק ) אמה: עושה 12 חזרות, 4 סטים עם הקפיץ הזה של לחיצת יד ( יש לי גם פאוור בול למי ששמע אני אשתמש כשיהיה לי יותר קל ). כתפיים: לחיצת כתפיים משקל 7.5 קילו ליד, 8 חזרות, 3 סטים. חזה: משקל כולל על כל דאמבל 10 קילו מועמס בסה"כ 20 קילו ( כן החזה בפיגור בקרוב מעלה משקל ) 10 חזרות, 4 סטים. ( לחיצת חזה בשכיבה עם דאמבלים ). בטן: עושה 10 שכיבות שמיכה אלכסוניים, 4 סטים ( זה מה שאני מצליח לבינתיים זה המקסימום וגם זה בקושי ). רגליים: סקוואט 35 קילו כולל, 8 חזרות, 4 סטים. טרפזים: משיכת כתפיים כל צד 17 וחצי 10 חזרות, 4 סטים. גב: חתירה עם 17 וחצי קילו לצד, 8 חזרות, 4 סטים. שכיבות שמיכה: עושה 12 שכיבות שמיכה עם כף יד פתוחה, 3 ולפעמים 4 סטים. חשבתי להוסיף פולי אחרי שאני אקנה את המוט w וביד אחורית לשנות ללחיצה צרפתית ובחזה להתחיל לעבוד עם המוט במקום הדאמבלים.... מה אתם אומרים לגבי זה? ומה אתם אומרים לגבי התוכנית היא טובה? מתאמן כמעט חודש. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|