|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
רציתי לשאול האם בגיינר הביתי שמכנים משיבולת שיעול השיבולת שועל הטחונה מרגשים אותה וזה מפריע?? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא מפריע מחליק בגרון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דוקא זה לא מחליק זה כבד.. זה נשאר תמיד בבלנדר בסוף למטה בכוס וזה מגעיל בשייק לדעתי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() צריך לטחון טוב טוב בבלנדר ואז המרקם יוצא אחיד... בהתחלה שלא הקפדתי על זה היה באמת מפריע והמרקם היה יותר פחות אחיד.
אני אישית טוחן את הש"ש עם אגוזים והאבקה עם יחסית מעט חלב ורק אחרי כ-דקה-שתיים שהבלנדר פועל אני מוסיף עוד חלב ויוגורט ויוצא מעולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|