|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון אני לא יושן כולכך טוב,ואם אני יושן אז זה לא הכי הכי טוב שלי,בזמן האחרון לא משנה באיזה שעה אני הולך לישון אני יקום באותו שעה,זה משגע לי תמוח אני ישרוף תבית החרא הזה משגע אותי,יכול להיות שזה מראה על חוסר באיזה ויטמין או משו?בדיקות דם יראו אולי איזה חוסר במשו?אתה מכירים את זה?אני יודע שזה יכול להיות מהמון דברים ולא חייב להיות מחוסר ויטמינים או משו בבדיקות דם....תודה רבה לעוזרי הפורום :d חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() למה נראה לי שאתה מסטול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() לך לישון מוקדם יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אצלי יש משהו עוד יותר מוזר, אני קם בדיוק 8 שעות אחרי שאני נרדם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח בדיוק מה שקורה לי !!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר אני ינסה לקחת כדור שנה היום בשעה מוקדמת וניראה מה יהיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא בהרכח פיזיולוגי...
הייתה לי בעיה דומה... בגלל שלפעמים הייתי ישן אצל אח שלי ולפעמים לא, יצא שהתרגלתי לישון עם טלויזיה ועכשיו אני לא נרדם בלעדיה. שם שם חדשות הספורט, מקשיב ונרדם במקביל. כל פעם שהייתי בלי טלויזיה הייתי משתגע עד שהייתי נרדם. תבדוק אולי יש משהו שעוזר לך להרדם. קריאה(ספר עיתון כל חרטא), סודוקו, טלויזיה, מוזיקה(חלש, אחרי הכל זה לילה) סתם זרקתי דברים, תמצא משהו שאתה אוהב.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() אני הולך לישון כל לילה עם עם מוזיקה אבל בזמן האחרון היתושים+החום+השעה המאוחרת שאני הולך לישון מפריעים לי לישון לוקח לי לפחות חצי שעה להירדם וזה מציק!
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה,אני ינסה,תודה רבה לכולם על העזרה חברים,אני חושב שהיום אני ילך לישון מוקדם יותר +כדור שנה שאולי יסדר לי קצת את השעות..(תמיד הייתי יושן טוב וזה,אבל עכשיו אני מרגיש כאילו אני מיתעצץ להיתרדם או להממשיך בשנה שלי זה לא נוח בגרוש.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חוץ מכל מה שאמרו, יכול להיות שזה סתם תקופה, לא חייבת להיות סיבה.
ככה שלא הייתי ישר קופץ לקחת כדורים, אולי יעבור לבד. באופן כללי אני מעדיף לחיות בלי כדורים, אלא אם כן זה משהו הכרחי(צינון\כל מחלה שדורשת כדורים) אבל כאבי ראש ודברים שגרתיים שעוברים אחרי השינה, אני מעדיף לתת לזה לעבור לבד. ואגב, עוד סיבה זה סטרס, אז אם זאת הסיבה תשתדל כמה שפחות דאגות וחשבות על הראש.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש אותה בעיה.
שעה בערך לוקח לי להרדם...זה ממש מעצבן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|