|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() 1.את במקרה לובשת תחתוני חלל? פשוט יש לך תחת לא מהעולם הזה
2.שלום בובה, אני מוכר אותיות, ושמתי לב שחסר לך "ז" 3.חמודה, אם רגל ימין שלך הייתה פורים ורגל שמאל שלך הייתה פסח הייתי מבקר אצלך בין החגים.. 4.תגידי.... אנחנו הולכים להזדיין הערב, או שאני שוב צריך לשקר ליומן שלי? 5.בואי אלי לדירה נשמע מוזיקה, לא ימצא חן בענייך - תתלבשי ותלכי .. 6.מה בחורה נחמדה כמוך עושה בתוך מוח מלוכלך כמו שלי ? 7.תגידי, את מכירה את תנוחת הקוסם? אני גומר ואת נעלמת? 8.סלחי לי, בא לך לחסוך לי 200 ש"ח ?... 9.הגעתי. יש לך עוד 2 משאלות .... 10.את טובה במספרים, נכון? אני צריך לבדוק איתך איזו תיאוריה . 11.את מאמינה באהבה ממבט ראשון? או שאני יעשה עוד סיבוב ואחזור ? 12.אומרים שדברים טובים באים בשלשות. איפה שתי האחרות ?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח
חזק ביותר ,אני הולך להדפיס את זה וללמוד בעל פה .. חחחח חזק ביותר להביא ככה שרשרת של המשפטים האילו לבת תמימה שאתה פוגש בטעות בחוץ היא לא תבין מה קרה ותתבלבל ותיפול לזרועותי חחחחחחחחחח יפה אהבתי .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר, חמוד. משפט 6 תותח.
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחחח פשוט ענק!!!
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח אהבתי אבל חלק ישנים נורא...
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח יש כמה מצויינים!
![]() |
#7 |
|
![]() בואנה 3 אחד החזקים!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כמה חזקים ללא ספק
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: exporting
חדר כושר: hp
|
פירוש מושגים של נשים
"טוב"
------- זו המילה בה נשים משתמשות בשעת ויכוח, כאשר הן יודעות שהן צודקות אבל כבר נמאס להן לשמוע אותך מתווכח איתן. זה סימן בשבילך לסתום את הפה. (אף-פעם אל תענה "טוב" לשאלה "איך אני נראית?" - תשובה כזו תגרור אחריה ויכוח). "נראה אותך" (ללא הרמת גבות) ----------------------------------------- גם זה לא מתן רשות. הפרוש הוא "אני נכנעת" או "תעשה מה שאתה רוצה, לי לא אכפת". אחרי כמה דקות היא תגיד "נראה אותך" בגבות מורמות, מיד אחר-כך "כלום" מלווה ב"טוב" והיא תחזור לדבר איתך שוב אחרי "חמש דקות", כשהיא תירגע "נראה אותך" (מלווה בהרמת גבות) --------------------------------------------- זה לא מתן רשות; זה איום! אם תפרש את זה בטעות כמתן רשות, התוצאה תהיה שהיא תתעצבן על "כלום", תתווכחו "חמש דקות" ובסוף יהיה "טוב". |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחח 9 תותח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא להגיד את המשפטים? שובר את הקרח חוץ מזה שרק בשביל הצחוק אמרתי כאלה דברים לבחורות. רוב הדברים אני מכיר, התחתוני חלל זה מאנגלית, אבל מה שלא הכרתי זה תנוחת הקוסם, פשוט ע-נ-ק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חזקקקק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
מאיפה כל זה? מצחיק בכל מקרה... תגיד מה תעשה שלא יהיו לך את תמונות להוסיף לכל הודעה? חחח
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() קטלני הכל.
בעיקר 7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() חחחחחחחחזזזזזזזזקקקקקקקק
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() "בואי נלך אליי לדירה ונעשה את הדברים שאני במילא אספר לכולם שעשינו"
זה אחד המשפטים הכי חזקים.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד הכי אהבתי את החגים ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תנוחת הקוסם גאונית!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() נחמד ביותר....
|