|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני שומע כל מיני דברים ולפעמים קורא כתבות שאני לא יודע אם הם מופלצות או לא אבל כתוב שם שאימון אנרובי יכול לפגוע במפרקים לטווח הארוך בעקבות לחץ על מפרקים ולפציעות ספורט אחרות,
זה נכון?.....ומה קורה אם אתה אוכל נכון ויושן מספיק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הוכח שאימון אנאירובי פוגע אלא זה בגדר יכול וכמובן אינדיבודאלי ומשתנה בהתאם למקרה הספציפי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תלוי במשקלים ובצורת האימון, אבל כן, כל פעילות גורמת לשחיקה של המפרקים, אני אבדוק איפה נמצאת עבודת כוח יחסית לשאר, אבל לא סביר לדעתי שסוגי ספורט ארוביים כמו ריצות ארוכות מפעילים פחות לחץ על המפרקים, שוב הכל תלוי בהרבה גורמים, אבל הרבה יותר הגיוני לדעתי שזה הפוך.
בכל אופן, מהמחקרים שקראתי, עושה רושם שאימון אנאירובי ברמה שמתקרבת לתחרותית בריא יותר מאימון אירובי ברמה כמעט תחרותית מבחינת רוב המערכות בגוף, כך שרוב המאמרים שמופיעים ברשת הם בחזקת דמגוגיה ולא מדע.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=mantana;832598]אני שומע כל מיני דברים ולפעמים קורא כתבות שאני לא יודע אם הם מופלצות או לא אבל כתוב שם שאימון אנרובי יכול לפגוע במפרקים לטווח הארוך בעקבות לחץ על מפרקים ולפציעות ספורט אחרות,
זה נכון?.....ומה קורה אם אתה אוכל נכון ויושן מספיק?[/quote] גודל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל סוג של ספורט יש לו השפעות שליליות על הגוף
זה לא אומר שצריך לשבת בבית כל היום
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |