|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שמעו מה אמרו בחדשות עכשיו שמבטלים את הטיולים לאילת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() שיבטלו חרא טיולים זה לאילתתתת סתםםםםם
כולם מתלהבים אילת אילת וואלה תאכלס מה שאתה נהנה הכי בטיול זה בחדרים צחוקים מז המשנה לך איפה אילת שמאילת גם עם ישימו אותך באיזה חור העיקר הכי צחוקים במלון מזה משנה גם ככה כל הטיול אתה הולך בבמדבר או לא יודע מה אז מזה משנה אילת לא אילת שנה שעברה הייתי באילת תקוע אותנו באוהלים לא מספיק הלכנו כל היום במדבר גם ישנו בחול
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה איזה זיןןןןןןןןןןןן
עוד שבוע הטיול שלנו ולא במקרה זה לאילת אם מבטלים אני מזיין אותםםםםםם תכלס למי אכפת אילת לא אילת אבל כאילו אילת יותר קרוב מהצפון בשבילי אז עדיף נסיעה של שעתיים ולא של 5 שעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מצב ששותקים על כזה דבר.. לא מספיק ביטלו לנו בבית ספר את הערב החופשי באילת עכשיו גם את הטיול ?!
אם הם מבטלים יהיה להם חיים קשים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סעמק!!
דימי, באיזה ערוץ אמרו??! עד כמה זה נכון, נכון לעכשיו!?!? יא אללה עד שהגיע כיתה י"ב והטיול לאילת. בעעעע
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() איך אתה יודע ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה ביטלו לכם תערב חופשי? חחחחחחחח זה בדוק בגללנו שנה שעברה כל השיכבה הגיעו על 4 למלון זה היה כזה מצחיק חצי שיכבה פשוט שפוכה "אסור להביא אלכוהול" כולם קנו שם בקיוסקים חופשי הקיאו שם על הכדור הזה שעף שכחתי תשם תאחלס הטיול לאילת היה סתם מעפן תהולך במדבר 30 שעות וזהו הכי כיף במלון תגיד לי שיבר עדיין חי? מי מלמד אותך מתמטיקה חח? איזה כיתה אתה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כושלאחותם בגללכם חרשו לנו תמוח על אלוכהול ובלה בלה בלה .. חח בגלל כל מה שעשיתם אין לנו גם אפטר פארטי אחרי מסיבת סוף שנה ... אני זוכר בשנה שעברה אחרי שחזרתם עברו כמה ילדים בכל הכיתות (אחד מהם הבן של שיבר) ונאמו על אלוכהול וזה . . אני בכיתה יא' עכשיו מטמתקיה מלמדת מרינה .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כוסעמק לנו אין אפילו טיול
@#@#$@#$@#$ ז*****ן על העירייה המפגרת הזאת אסרה לכל ההורים לשלם על טיולים לפחות בונים מלא דברים העיר יתר יפה עכשיו אבל **** אני רוצה להיות לבד עם 6 בנות בחדר באכסנייה ולראות עוד כמה לפחות בבגד ים זה יספק אותי!
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() dropdead אם מבטלים יש מצב אנחנו מארגנים הפגנה יחד עם הריאלית אז תבואו גם אתם עמית עמל יהיה שמח אל תדאגו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() גן נחום אחח זיכרונות :P
כל השרלילות אצלכם , זה משהו מפחיד... יו התקופה של התיכון איזה כיף זה י'ב נצל כל רגע DropDead - ישך את אחת המורות הכלות , ממש טובה אני שנה שעברה הייתי עם אמיל אם תמכיר , חבל"ז אבל כשאתה מבין אותו הוא אחלה מורה.. איזה מגמה אתה? בונה בי'א אפילו לא חשבתי על המכון הייתי כל כך תולעת ספרים הייתי טכ"מ ודפקנו לנו תצורה בי'א היו ימים שהייתי יוצא ב7 בבוקר חוזר ב8 בערב הביתה אחרי מרכז למידה זה היה סיוטטט טוב גם האחוזי שומן עלו בהתאם ^__^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() קיצר שמעו יו"ר מועצת תלמידים אצלנו שהוא תותח ארצי כתב באתר בצפר: "כפי שאתם בטח יודעים פיגועים יש בכל מקום במדינה ופיגוע אחד ברובע נידח באילת לא יביא לביטול טיולים רבים של בתי ספר שונים לאילת. בעיקר לנוכח העובדה שרוצים לשדר עניינים כרגיל ולהראות שהפיגוע הזה לא משבש את שגרת החיים שלנו. דיברתי עם אנשים הנוגעים בדבר ונאמר לי שאין שום הודעה רשמית של משרד החינוך או של המשרד האחראי על אישורי בטחון לטיולים. אז אין שום סיבה לדאגה. אל תדאגו יהיה אילת ויהיה כיף, לילה טוב ושבוע מצוין" אל תדאגו אני סומך עליו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מכיר את יניב ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() משה יש לך תמונה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא מאחר עדיין בשעה וחצי לשיעור? חחחח בטח אוכל עדיין בגטים ושותה דיאט ספרייט שמעתי הוא רוצה לפרוש ולפתוח חברת מחשבים... אבל הוא מורה כלי, כל הבגרויות אצלו זה שכונה אני עד היום לא יודע אסמבלר(למדנו בי') ורשתות רק אלוהים יודע איך קיבלתי 94 סופי... P-a-n-1-c - אין לי אבל בכל מקרה אין מה לראות ![]() ותגיד שאין לכם פריקיות שנמרחות על כל אחד? אולי התקופות שונות :O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא ביקשתי תמונה שלך בפוזה, תמונה של הפנים אולי אני מכיר אותך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|