|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לפני כשנתיים שלוש התחלתי להשתמש באבקת חלבון whey matrix אם מכירים..
היום אני כבר יותר משנה וחצי בצבא, ככה שאין פנאי לאימונים בכל יום כמו בעבר. קודם כל, איך זה שאין את הwhey matrix בחנות של האתר? משהו לא טוב בה? דבר שני, יהיה נכון להשתמש באבקת חלבון אם אני אקיים אימוני בית? (כיום אין אפשרות ללכת למכון כושר), אני עושה תרגילים ביתיים (מתח, שכיבות שמיכה, ריצות, משקולות חופשיות, שחייה), תופס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עם קנית אותה לפני 2-3 שנים אל תשתמש בה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אל תשתמש בה, היא מקולקלת, ובכלל אני לא ממליץ להשתמש בזה - זה לא מופיע באתר, סימן שמשהו לא בסדר עם החברה ...
עצה שלי, שלח לי אותה בדואר (אני ישלח לך את הפרטים לאימייל) ואני יבדוק את האבקה במעדה הביתית שלי, אני סטודנת שעוסק בביו כימיה ממוחשבת, וביו אינג'נריקה אנדסאית, יש לי את כול מה שאני צריך כדי לבדוק אותה ... שלח לי אותה אחי, ולא תצטער על זה, העיקר אל תשתה את זה ! שלח לי אותה, שלח לי אותה, שלח לי ! מה האימייל שלך ? שלח לי. שלח לי. שלח כבר ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני שואל אם לקנות חדשה, וואו כמה אנרגיה יש בהודעה שלך אבל.. מה אתה לוקח ![]() בכל זאת, הנה תמונה של האבקה.. (תגיד לי אם אתה מכיר) http://www.sncdirect.com/images/prod...ix-vanilla.jpg ואני חוזר לשאלה, לקנות עוד אבקה עבור האימונים האלו שאני עושה עכשיו(שאלו לא אימונים במכון כושר) ואם כן, איזו אבקה מומלצת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה חושב ישראלבודי מביאים את הbest?! אתה יודע כמה חברות אין להם!? אם זה כמו שאתה אומר אז מעל 80% מהחברות בעולם הם זבל(לישראלבודי אין חצי ממה שיש בעולם)אז מה אתה מבלבל תביצים
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|