|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() לאחרונה אני שם לב יותר ויותר למאמרים/תרדים על מספר סטים לשרירים מסוימים
בלי יותר מדי קישקושים... אני קיבלתי תוכנית אימונים מאדם מאד מכובד בפורום הזה התוכנית בכללי מבחינת הסטים הולכת ככה ab פעמיים בשבוע abxabxx חזה - 10 סטים גב - 10 סטים כתפיים - 8 סטים יד אחורית - 8 סטים יד קדמית - 7 סטים רגליים - 11 סטים עכשיו מצד אחד אני מפחד להיות באימוי יתר לכל הזמן... ומצד שני אני פשוט סומך על אותו בן ועל מה שהוא נתן לי אז מה לעשות בעניין? לשנות תוכנית או להמשיך? |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() מה החלוקה שלך ? בab אתה תגיע מאוד מהר לאימון יתר אם 8 סטים לשריר קטן ו10-11 לגדול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תקצץ סטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך יותר מידי סטים
תעלה את כל התוכנית |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() a
חזה - לחיצה במשקולות בודדות בזווית 30 מעלות 6x4 לחיצה חזה בסמית בזווית 30 מעלות - 10x3 + דרופ סט 10 לחיצת חזה בשכיבה בודדות - 8x3 + דרופ סט 8 כתפיים - לחיצת כתפיים בסמית מאחורי הראש - 6x4 הרחקת זרועות לצדדים במשקולו בודדות - 10x4 + דרופ סט 10 אחורי - לחיצת צרפתית מוט w - 6x4 פשיטת מרפקים עם חבל בפולי עליון מאוחרי הראש - 8x4 + דרופ סט 10 b גב - פולי עליון אחיזה רחבה לפנים - 6x4 + דרופ סט 6 חתירה בישיבה בפולי תחתון אחיזה צמודה - 10x3 + דרופ סט 10 משיכת פולי עליון באחיזה רחבה לאחור - 8x3 קדמי - מוט w אחיזה רחבה - 6x4 כפיפות מרפקים פולי תחתון - 8x3 + דרופ סט 8 רגליים - סקוואט - 8x4 לחיצת רגליים נגד מכונה - 10x4 כפיפות ברכיים כנד מכונה 12x3 + דרופ סט 12 |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אי אפשר לדעת אם אתה באימון יתר עכשיו, אבל זה בהחלט יותר מדי סטים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() התוכנית הזאת אפשר לעבוד איתה פעם בשבועיים מקסימום בשבוע אם אתה ממש רוצה להשתגע.כל הדאבל סטים ודרופ סטים אתה לא תחזיק מעמד בכלל ועוד 4 פעמים בשבוע זה טימטום.כל השיטות אימון למיניהם זה פיקים שנותנים פה ושם אבל לא בקביעות.אני מציע שתעשה את התכונית הזאתי פעם בשבוע נגיד ראשון שני ואז תעבוד רגיל בלי הדרופ סטים ודאבל סטים.אם אתה מתחיל אז בכלל תוריד את זה לפעם בשבועיים.אם זה לא מזיז לך אז פעם בשבוע אבל לא כל יום זה מוגזם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
Guest