|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אז ככה חשבתי על אשכול נחמד שכל אחד ירשום איזה טעויות הוא עשה בעבר ואיך הוא שיפר תטעויות שלהם ולמד לקחים ככה לדעתי כל אחד יוכל לראות תטעויות של האחרים וללמוד נראה לי זה יהיה נחמד
אני מתחיל: טעות שקרתה לי לא מזמן הייתי עם תוכניות עם המו ןסטים ב ab ובעקבות הרבה סטים לא הצלחתי לעלות במשקלי עבודה בתרגילים המורכבים בכלל! עכשיו אחרי ששינתי תתוכנית פחות הרבהה סטיםם 6לשריר גדול 3לקטן.. אני עולה במשקלי עבודה בתרגילים המורכבים כמעט בכל אימון... אז יאלה שכל אחד ירשום תטעויות שלו ואיך הוא תיקן אותם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי אוכל ביצה אחת לאחר אימון, זה היה עד לפני חצי שנה +-
היום אני לוקח סקופ חלבון + פחממות. תלמדו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמתי את האצבע בין שתי משקולות וניהיה לי שטף דם
![]() זהו נראלי חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() Bono אני יודע שיש אשכול כזה אבל עם כל אחד ירשום תטעות שהוא עשה זה יהיה יורת מעניין זה למה פתחתי תפוסט הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() The-One אתה עשית ת'טעות הכי גדולה בחיים שלך......
נולדת!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טחח..
אממ נראה לי הטעות הכי גדולה זה לבוא עם מכנסיי ניילון לאימון רגליים.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כשהתחלתי להתאמן בחיטוב כילד שמן,אכלתי שתי ארוחות ביום וזהו.
וגם הם היו גרועות מאוד לא ידעתי כלום ולא הבנתי כלום התאמנתי במכון כושר רק במולטי טריינר(אחד רציני עם ארבע תחנות) ובספת בנץ' זה רק ההתחלה חחח היו לי עוד מלא טעויות בדרך |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() נראה לי הטעות הכי נפוצה של המתחילים זה ה-2-3 שעות אימון!
חחחחח יאללה איזה תקופה זאת הייתה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הטעות החמורה שלי הייתה לפני 3 שנים כשהתאמנתי במשך שנה בערך ממש לחינם...חשבתי שצריך להתאמן כמה שיותר זמן ולאכול כמה שפחות . ככה הייתי תקוע על אותו משקל במשך שנה שלמה ולא הבנתי למה אני לא גדל וזה ממש ביאס אותי ולכן עזבתי את העניין עד לפני 7 חודשים בערך שחזרתי והפעם עם הידע שצריך בשביל לא להתקע במקום כמו טמבל ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() הקשבתי לאנשים שאמרו שדדליפט סקוואט ובנצ' זה התרגילים הכי חשובים.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ואתה את שלך...
אתה עובר על חוקי הפורום! , לפי "אין להשמיץ משתמשים\מנהלים בפורום." ולכן אין לי ברירה אלא לתת לך אזהרה ראשונה, קח בחשבון שעוד עברה אחת על חוקי הפורום תחייב אותנו ההנהלה לתת לך באן. אז בכדי להימנע מאי הנעימות, שים לב ונסה לשפר את התנהגותך בהתם לחוקי הפורום.תודה. קישור לחוקי הפורום http://www.israelbody.com/showthread.php?t=40404
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() חשבתי לתומי שיהיה מבדר אם אעשה סקוואט חופשי, במשקל מכובד, ללא ידיים (כמו בsmith machine). התוצאה לא איחרה לבוא...
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מתאמן fbw 4 פעמים בשבוע רצוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() חחחחח בהתחלה הייתי עושה תוכנית fbw והיה לוקח לי כל אימון שעתיים וחצי..
וחשבתי שלאכול טונה אחרי אימון בזה נגמר הסיפור של התזונה. =\
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תזונה : לא ידעתי כמה לקחת מהגיינר מהכף מדידה כי היו כמה שהטעו אותי בקיצור התברר שלקחתי במשך איזה 3 חודשים רבע סקופ במקום חצי סקופ חחח [67.5 גרם הכף מדידה וחשבתי ש125]
מאז שתיקנתי אני מרגיש הרבה יותר טוב יותר כוח ועוד בקטע של התזונה כשרק התחלתי להתאמן אכלתי ממש ממש קצת ולמרות שהייתי בתקופת מסה עשיתי למעשה חיטוב חח... אימונים: הייתי עושה תוכנית ab שכל אימון לקח סביבות השעה וחצי עם יותר מדי סטים [למרות שהיה 45 שניות בן תרגיל לתרגיל ודקה בין סט לסט] -מסלול מהיר לאימון יתר הייתי עושה מסור עם גב לא ישר הייתי עושה לחיצת חזה עם אחיזה רחבה מדי הטווח תנועה שלי היה קצר רצח אבל לאחר ששיניתי לאחיזה נורמלית העלתי משקלים כי יש לי יד אחורית יחסית חזקה p: ואממ זהוו בערך חח ואני כל הזמן לומד דבריםחדשים על הגוף שלי ועל האימונים ועל תזונה...
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שהתחלתי להתאמן עשיתי בנץ' פרס עם 5 קילו כל צד על מוט של 10 קילו ושהחזרתי את המשקולת פיספסתי בצד שמאל והמשקולת נפלה לי על הגבה השמאלית מזל שזה היה משקל נמוך סיימתי עם גבה נפוכה וכחולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |