|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
יכול להעיד שמתי שהיו לי כאבים כאלה המון זמן , זה התפתח לדלקת בשריר, הייתי ממליץ להוועץ ברופא.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כןן ממש רציתי לירשום שאני מרגיש כמו דלקת קלה בשריר , אבל לא חשבתי שזה יכול הלגיע למצב כזה..
דבר שני אני מרגיש את ההכאב פחות או יותר באותו רמה וזה בא אחרי אימון כוח מה עוד מאפיינים לדלקת בשריר למה אני צריך לשים לב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אצלי זה היה כאילו כאב בבפנים ממש ... זה בא והלך , אחרי כן כאשר ציחצחתי שיניים או הרמתי את היד זה כאב לי ... המון זמן לא התייחסתי וזה הפך לדלקת .. בגדול לדעתי צריך לנוח אבל תוועץ ברופא
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לך תיבדוק אצל רופא אחי !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי היו שם כאבים אחרי שהייתי עושה לחיצת חזה, אבל אחרי שבוע-שבועיים עבר לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() קח מנוחה ולך לרופא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
טיפול תומך יכול לעזור. עם זאת, מאחר וזה כבר מכה חודשים כדאי להיבדק ע"י רופא. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|