|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סתכלו זו התוכנית
כול יום אחרי אימון אני מיתכוון לעשות 20 דקות אירובי מה אתם אומרים זה בסדר בישביל להוריד את השומן??? Aחזה +יד אחורית+ורגליים חזה: לחיצת מוט בלי שיפוע 3 סטים 8 חזרות לחיצת מוט בשיפוע לחזה עליון 3 סטים 8 חזרות קרוס אובר 3 סטים 8 חזרות ופעם אחת בשבוע מקבילים ובפעם השניה שיפוע שלילי 3 סטים 8 חזרות יד אחורית: לחיצה צרפתית 3 סטים 8 חזרות ופולי עליון ליד אחורית 3 סטים 8 חזרות רגליים: לחיצת רגליים 3 סטים 8 חזרות פשיטת רגליים 3 סטים 8 חזרות כיפופ רגליים חח ניראה לי לפחות שקוראים לזה ככה 3 סטים 8 חזרות Bגב +יד קידמית+כתפיים גב: פולי עליון אחיזה צרה 3 סטים 8 חזרות מתח3 סטים כמה שאני מצליח (לא מצליח הרבה אחרי הפולי ) משיכה בישיבה (לא יודע בידיוק איך קוראים לזה )3 סטים 8 חזרות T-bar 3 סטים 8 חזרות יד קידמית דמבלים יד יד 3 סטים 8 חזרות כפיפות מרפקים במוט ישר 3 סטים 8 חזרות כתפיים לחיצת כתפיים 3 סטים 8 חזרות הנפות לצדדים 3 סטים 8 חזרות וכתף אחורית 3 סטים 8 חזרות דרך אגב תביאו לי תרגיל טוב בימקום הT-BAR מה אתם אומרים על מסור טוב להחחליף בינהם??? ומה אתם אומרים זה סבבה לרדת אם זה לחיטוב חלקי כזה חחח ?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן מישהוא?
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם כבר אז תעשה
חזה כתפיים תלת ראשי ו רגליים יד קדמית גב
![]() |