|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובר ניתוח מחר .. וזמן ההחלמה הוא שבוע.. הרופאה אמרה שלגבי אימונים זה יכול לקחת עד שבועיים .. תלוי בי .. אני יכול לחזור להתאמן אחרי שבוע גם ..
אני אהיה בבית בזמן ההחלמה . מבחינת האוכל אין בעיה .. אני יכול לשמור. קרו לכם מקרים שהייתם צריכים להפסיק לקראת סוף מסה או סתם להפסיק לשבוע -חודש ? איך הרגשתם.. ? תשתפו אותי אולי זה יעודד קצת ![]() תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ידידי... דלקת בשריר הגב העליון , מקרין לזרוע שמאל .. לא יכולתי לשכב על הגב אפילו במיטה שלי אתה מאמין ... :\ לא התאמני חודש וחצי , איבדתי 4 קילו ... הרבה מזה שריר (כי איבדתי את התיאבון , מהכדורים הארורים האלה) ... אבל מה , אני מרוצה ... החלמתי הכי מהר ויעיל שיכולתי והירידה במשקל לא מרתיעה אותי ... ההיפך , הפגרה הזו נתנה לי זמן לנוח ולשקם את עצמי... ולחזור עם כוחות מחודשים . וכנראה שאני אתן לגוף כזה זעזוע , שאעבור את המשקל שנתקעתי עליו... אחי אל תדאג, הגוף שלך נשאר איתך לעוד 60-70 שנה ... תן לו להחלים , גם אם תאבד במשקל מה שלא יקרה (כולה שבוע מסכן) . בהתחלה אכלתי סרטים ... אחרי כן זה עבר לי והבנתי , שזה לא סוף העולם ... העיקר הבריאות ידידי . כל משקל שתאבד אתה יכול להחזיר . חזק ואמץ ![]() שבוע הבא אני חוזר אחרי חודש וחצי ללא אימונים או אכילה ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
תחכה שבועיים ואפילו שלוש.. אל תדאג אתה תחזור לעצמך מהר.. הבריאות קודם
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אין לך מה לדאוג .. דבר ראשון כמו שאמרת .. לשמור על תזונה
יוצא לי כל כמה חודשים להפסיק אימונים ל10 ימים בגלל בעיות מסויימות , אני יכול להגיד לך שאני חוזר כמו גדול כל פעם . מעבר לזה .. גם ככה מומלץ כל כמה זמן לתת לגוף כמה ימים מנוחה .
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אחי קודם כל הבריאות כי אם תחזור ותפצע עוד פעם יש מצב שלא תוכל להתאמן עוד לא חבל ? חבל
אז קח שבוע שבועיים מנוחה מה הבעיה לפעמים המנוחה הזו יכולה לעזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובות
![]() אני לא חייב לעשות את הניתוח הזה.. זה לייזר בעיניים .. עד עכשיו היה לי טוב עם עדשות מגע .. וקצת קצת .. רבע מהזמן משקפיים ..לא חשבתי על ניתוח בכלל . אבל אבא שלי הציע לי .. ואני חושב.. על כל מקרה נראה לי אני אעשה את הניתוח כי בכל זאת עדיף להיפטר מזה לא .. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|