|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני מתאמן כרגע בתוכנית FBW ויש לי שתי תרגילים לחזה הראשון זה בנצ' פרס 3 סטים והשני אני מתלבט בין בנצ' עם שיפוע עם מוט בין מקבילים ובין פרפר תעזרו לי להחליט בקשה
![]() יש יותר סימפטיה למקבילים מומלץ??
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אם יש בנץ' שטוח [כמו שאמור להיות בתכנית כזאת] העדיפות היא לבנץ' עם שיפוע חיובי בנוסף....הסיבים העליונים מקבלים פחות גירוי מהתחתונים בבנץ' שטוח
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי בנץ' שטוח + פרפר בשיפוע חיובי
אחלה של דבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני בתוכנית שלי של פעם הכנסתי מישור+שיפוע חיובי+שיפועשלילי (הכל 4 סטים בין 8-12 ) ועוד 3 סטים של קרוס אובר וליפעמים פרפר
לפי דעתי תכניס את כל השלוש פרפר מישור ושיפוע חיובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי קרוס אובר.... אני יכול לעשות בנצ' שטוח ועוד תרגיל כי אני בfbw ואני לא הולך להחליף בזמן הקרוב לab ככה שיש לי רק 6 סטים לשריר גדול והבצ' שטוח לוקח לי 3 אז אני שואל איזה תרגיל עוד כדאי לי להסויף בנוסף לבנצ' השטוח.....
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מישור הכוונה לספה ישרה ?
ואם אני עושה פרפר על ספה ישרה עם משקולות חופשיים , אז התרגיל מתבצע כך שאני שוכב על הספה ומרים את המשקולות בצורת פרפר מהצדדים לכיוון מעלה ואיפה המשקולות צריכים להיות ? מעל האיזור של החזה או הפנים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|