|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Ebay למי שלא הבין.
אז ככה, סתם הגעתי איכשהו לאיביי ואמרתי נחפש אבקות חלבון. קיצר חיפשתי ומצאתי המון, אבל מה שמשך לי את העין זה אופטימום שחור הרגיל 2.3 ק"ג במחיר מצחיק של 22$, 100 שקל עלובים. ברור לי שזה לא עולה 100 שקל כי יש עוד .... והשאלה שלי מה צריך לשלם עוד ובמה זה כרוך (משלוחים בירוקרטיה וכו')? *אם הת'רד הנ"ל בניגוד לחוקים ויוצר תחרות לישראלבודי אני מצטער ומבקש לסגור אותו מיד.
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() משלוך עולה איזה 4 דולר ותקרא טוב אם היא משומשת או לא
אפשר למצוא דברים טובים באיי באיי
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מי אמר שמשלוח עולה 4 דולר? אתה יודע שברגע שאתה מוכר אתה מבקש מחיר על משלוח זה לא אותו דבר בכל מכירה.
תשמע, באיביי יש מציאות, אבל גם יש נוכלים. תבדוק בפרטי פרטים את המכירה, הרבה מוכרים למשל גובים משלוח מופרז על פריט מאוד קטן. חוץ מזה, צריך חשבון paypal. |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איך בודקים פידבקים של מוכר מסויים?
איך עושים חשבון פייפל? חובה כרטיס אשראי בשביל זה? זה בטוח ב-100%? עדיין גם אם משלוח יעלה 50 שקל נגיד...לקנות אופטימום ב-150 שקל במקום 300 שאנחנו רגילים זה חיסכון עצום!
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() ברגע ש Ebay מוכרת אבקות חלבון היא הופכת להיות חנות מתחרה ולכן הנושא ננעל - בכל מקרה הייתי מציע לך להריץ חיפוש על הנושא של הזמנת אבקת חלבון מחו"ל יוגי דיבר פעם על היתרונות והחיסרונות של העניין במרבית המקרים מגיעים בסופו של דבר לאותו מחיר.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|