|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה המצב?
אני בן 17 (בדיוק אתמול חגגתי ![]() קודם כל ההיסטוריה שלי בחדר כושר: נרשמתי למכון לפני שנה וקצת,הייתי שמן שקלתי 95 קילו על מטר 73 והתחלתי דיאטה וקצת אימוני כח,אחרי 8 חודשים הורדתי 25 קילו והתחלתי מסה.עכשיו אני כבר 4 חודשים עובד מסה והעלתי 5 קילו (עם עליה של 1 אחוז שומן). אני מתאמן ABC חמש/6 אימונים בשבוע אוכל טוב ויושן טוב. עכשיו יש לי התלבטות,מצד אחד אני רוצה להמשיך מסה כי אני עכשיו מרגיש שאני ב"שיא",אני עולה בלי הפסקה במשקלי עבודה (טפו טפו טפו) והתפתחו לי יחסית טוב השרירים. אבל מצד שני,אחרי שסיימתי עם הדיאטה נשאר לי בבטן מין שכבת שומן מדלדל כזה או עודף של עור שאני ממש רוצה להיפטר ממנו,אז אני חושב לעשות חיטוב. מה אתם אומרים? אני מפחד שבחיטוב כל המסה שלי תרד ואני ירד במשקלים (וגם ככה אין לי כח לחזור לעשת אירובי),אבל מה זה שווה מסת שריר אם יש שומן שמסתיר תשריר |: . תודה מראש,מצפה לתגובות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו? בבקשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תחטב ל12% ותצא למאסה עד שתרצה לחטב שוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() עור עודף זה כבר לא בעיה של שומן, אבל כמו שאנימאל אמר תחטב קצת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה אומר לחטב קצת? ל14? וזה אומר לעשות חיטוב מלא (מאזן קלורי שלילי 12-15 חזרות fbw ו60 דקות אירובי),או שאפשר להמשיך במסה ופשוט לעשות ריצות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אם אתה בשוונג ועולה במשקלים בצורה מטורפת תמשיך במאסה עוד חודש ,חודש וחצי
גם ככה יש לנו פה חורף ולים אתה לא תלך ואז תיכנס לחיטוב ותגיע לחודשים החמים ענק !
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כן גם אני חושב ככה,חבל להפסיק עד שנכנסתי לזה חזק.
אז בקיצור להמשיך מסה עוד חודש ככה ושאני מגיע ל17 אחוז להתחיל חיטוב? ואייך באמת הולך החיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() תקרא את המדריך השלם לחיטוב באתר הראשי, הוא יעזור לך המון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|