|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם זה ממש חיטוב..אני עושה דיאטה רגילה בלי אירובי או אנאירובי אז..
תקשיבו חישבתי את הbmr שלי וזה בערך 1600+- והפעילות היומית שלי זה ...משו כמו 200 קלוריות עכשיו אם אני הירגלתי את הגוף שלי במשך הכמה חודשים האחרונים בן אלף לבן איזה 1400 קלוריות (לפעמים עשיתי 1700 אבל ממש לפעמים!!פעם בשבוע אוליי..) אז נראה לכם שאם אני עכשיו יאכל שבוע 1800 קלוריות אני ישמין?? בהודעה הקודמת אמרו לי שאני הורס תגוף שלי ומוריד תחילוף חומרים וההורמונים וזה..ואמרו לי גם שהגוף מיתרגל לזה ואז אני אפילו יכול להשמין מ900 קלוריות!!אז אם עכשיו אני יאכל 1800 אני ישמין?לפחות זה יתקן לי את הדברים שהדיאטה שלי עשתה לגוף?אני לא יודע מה לעשות..תראו לא אכלתי כל הזמן אלף קלוריות אכלתי יותר לפעמים ככה לפעמים ככה..אני פוחד להשמין מ1800 קלווריות!! טונה וביצה זה חלבון טוב לאכול??כמה גר' פחממות אני צריך ביום? אני צריך איזה אבקה או משהו?(כי זה לא מסה)תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאכל איזה שבועיים 2000-2200 קלוריות והמטבוליזם שלך יעלה חזרה. אחרי זה תחזור לחיטוב.
למה אתה כ"כ בפאניקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה אחי,לא בלחץ אבל 2000 זה לא הרבה?זה מאזן חיובי לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 2000 יהיה הניטרלי שלך
תשמע אתה (כנראה) תעלה במשקל בהתחלה גם בגלל שחילוף החומרים נמוף וגם בגלל נוזלים, אבל אתה חייב את זה כדי לתת לגוף להתאושש מהגרעון הגדול מידי שהיה לאט לאט חילוף החומרים יחזור לעצמו
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני יעלה בקלוריות יותר לאט ולא ישר כל שבוע ככה איזה 200 מה אתם אומרים??נגיד השבוע אני יאכל 1400 אחרי זה שבוע אני יאכל 1600 אחרי זה 1800 ואחרי זה 2000 מה אתם אומרים?ואז אחרי 2000 כמה קלוריות לרדת??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי חבל על הזמן הזה שאתה מבזבז ותעלה כבר לניטרלי !
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אבל סתם שאלה אפשר לעשות כזה דבר??לעלות לאט?אני לא ישמין ככה כמו שאני יעשה ישר 2000?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ובקטע של החילוףחומרים נמוך?אם אני יאכל ישר 2000 אני ישמין ואם אני יאכל לאט יותראז אני גם ישמין אותו דבר?(לא נוזלים יעני שומן)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה ישר ל2000 כבר במקום להיות אנורקס שאוכל 1400
לדעתי גם אם תעלה באופן מדורג אתה תצבור נוזלים אז זה לא משנה
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() היתכוונתי לאכול לאט כאילו לעלות לאט בקלוריות אבל עזבו אני מקשיב לכם..היום אני יאכל1900 אחרי זה אני לוקח 10ימים של 1800 קלוריות לא 2000 כי אני לא כול כך פעיל ביום יום זה תלוי בדרך כלל לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() רגע שמעו אם יש לי חילוף חומרים איטי אזמה החישוב?כי המחשבון אומר bmr 1600+-בערך..
אז אם אני יעשה את זה 1400 כפול 1.2 וביום בלי ספורט כפול 1.1 זה יוצא 1850+- אז כמה לאכול??אם אני יאכל 1800 זה טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|