|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום לכולם,
אני התחלתי חיטוב לאחרונה עם תפריט שאני יעלה יותר מאוחר במשך היום לפידבקים מכם. לפי מה שאני ידעתי ואמרו לי, דיאטת/תפריט דלת פחמימות היא דרך מהירה לשריפת שומן (גם שומן עיקש). את התפריט בניתי דרך מדריכים באתר ואני קורה המון כדי ללמוד על הנושא ולא לעשות טעויות. אבל פתאום באחד המאמרים שקראתי ראיתי סעיף שהטריד אותי: "5. כמות הפחמימות. הפחמימה היא אחד הגורמים הנדרשים להפוך מולקולת שומן לאנרגיה. לכן, הפחמימות צריכות להוות לפחות 50% מהתפריט היומי. אדם המאמץ דיאטת דלת פחמימות, מקטין את יכולת שריפת השומנים בגופו ומצמצם את סך הקלוריות שהגוף מוציא מתאי השומן." (לקוח מן המאמר http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=3) טיפה הרגיע אותי העובדה שאישה כתבה את זה אבל עדיין אני מוטרד מן העיניין אני אשמח להסבר יום טוב (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שלום וברוך הבא
אם עכשיו התחלת חיטוב ואתה באיזור ה 15% שומן ומעלה אין צורך בדיאטת דלה בפחמימות אתה יכול להגיע לתוצאות יפות גם ללא קיצוץ גדול בפחמימה כל עוד תהייה על מאזן קלורי שלילי ותאמן טוב אין סיבה שלא תוריד אחוזי שומן דיאטות דלות בפחמימות מיועדות לאנשים בעלי אחוז שומן נמוך 12-15 אחוז שרוצים להגיע לכיוון ה 10% שומן ומטה וגם אז לא מקצצים בפחמימות לגמרי אלה מבצעים carb cycling שכולל ימים דלים בחמימה וימים שבהם צריכת הפחמימות גבוהה באופן יחסי אני מקווה שההסבר הכללי הזה עזר לך אם יש לך עוש שאלות אל תהסס |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם תהיה במאזן שלילי אתה תרד במשקל, בלי קשר לכמות הפחמימות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כן The Animal אבל אני רוצה התיחסות לשני הנתונים שהצבתי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|