|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עכשיו, כן, רק עכשיו בשיא טימטומי, השוואתי ערך תזונאי של שוקו רגיל, שוקולית, עם פרפקט 3000 בטעם שוקו.
התפלאתי שהערך תזונאי של השוקולית במעט יותר טוב מזה של הפרפקט! למעט מעט ויטמנים שיש בפרפקט ואין בשוקולית. מה זה השטויות האלה?! בשביל זה שילמתי כמעט 400 שקל? רוצה הסבר מאנשים מוסמכים, וגם לתגובות מכאלה שלא מוסמכים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח בדיוק אני בא להזמין אותה
לא ממליץ אחי?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() לא ממליץ לקנות בכלל, תקנה 4.5 קילו של שוקו ב-40-50 שקל ולך תאכל פיצה כל יום... ותהנה יותר...
ממש מאוכזב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש בזה מלא פחמימות אבל הערך הקלורי של זה הרבה פחות אבל הרבה מאבקה לעליה במסה... ואין כמעט חלבונים
אני חושב שמישהו יותר מקצועי צריך להגיב כדי להבין מה ההבדל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() שוקולית: פרפקט 3000:
קלוריות- 397 379 פחמימות- 89 82.5 חלבונים - 4.8 10 חוץ מהחלבונים אין הבדל בשום דבר, להיפך, יתרון לשוקולית, אז פרוסת לחם והכל מסתדר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה השוואה
אני חושב שבשוקולית יש יותר שומן רווי אבל ממש לא בטוח.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כבר ציינתי שזה חרא ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Perfect 3000-Nature's Best
רבעי מנות: 28 קלוריות: 605 פחמימות: 134 גרם סוכר: 39.25 גרם חלבון: 15 גרם שומן: 1 גרם יחס: 8.9:1 מחיר: 365 ש"ח מחיר לרבע מנה: 13 ש"ח ואין כמעט שומן(לא משמעותי בכלל) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אני קניתי את זה בחנות בראשון ב-385, לא מבין למה בחנות יותר יקר מאשר באתר הרשת, מוזר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אחי לפני שאתה קונה אבקה אתה צריך לדעת את הערכים שלה אפשר להגיד שסתם זרקת עכשיו 400 שקל סליחה על העצבים אבל פרפקט 3000 זאת בעיקר אבקת פחמימות יחס גבוה של פחמימות לעומת החלבון שמע יש שם פחמימות מהרבה סוגים לי חסר פחמימה בתפריט אז בכיף אני יכול להרביץ כמה סקופים של פרפקט אבל באמת חבל על הכסף היית קונה סיריוס מאס שיש שם גם הרבה פחמימות וגם הרבה חלבון, אני אף פעם לא בעד קניית גיינרים כי זה פשוט ביזבוז כסף שאתה יכול להלשלים ארוחות אלה אם כן אנשים לא אוהבים לאכול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ומה עם שומן וסוכר?
![]() |
#12 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() תאמת אחי שמבחינת שומן יש כמות ממש מעטה= 1 ורבע אחוז שומן שרבע ממנו הוא רווי, אבל מבחינת סוכר wtf!!!!, יש שם חתיכת כמות ענקית של סוכר ואני לא צוחק ב12 סקופים שזה בעצם מנת הגשה יש לך 160 גרם סוכר, הכפות של הפרפקט 3000 הם די קטנות אחי , תחשוב שב12 סקופים הכניסו לך 32 כפיות של סוכר, תסיק תמסקנות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שי אני מדבר על הסוכר והשומן בשוקולית
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יוצא שבשוקולית,במחיר הכי גבוה שלה (13 שקל,וזה שטויות כי אפשר למצוא חצי מזה) אתה משלם 2.6 שקל למאה גרם לעומת הסיראס מאס שאתה משלם משהו בסביבות ה7 ש"ח למאה גרם
אם אתה לא באדיבילדר רציני,ואתה רק בתחילת דרכך ומחפש לעלות במסה ומהר ללא התחשבות בשומן,אני באמת לא מבין למה להוציא 400 שקל על דבר כזה. האמת היא שהכל בגלל המחיר המופרז בארץ.אם מסתכלים על המחיר בחו"ל העדיפות של הגיינר מכל הבחינות עולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() עוד לא קניתי ולפי התגובות שלכם אני מבין שעדיף לי לא לקנות , אני הולך לתזנואית והיא נתנה לי תפריט אכילה , אבל מה אתם ממליצים לי לאכול או לשתות שיעזור לי לעלות את מסת השריר מהר יותר ושהוא טוב למישו שמתאמן ורוצה לעלות מסת שרירים ולעלות במשקל ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() חחחחחחחחחחחחח אתם משתפרים מהודעה להודעה.
אחי אני לא צוחק עלייך חס וחלילה הצחקת אותי בצורה בה ניסחת את ההודעה. אז ככה בשוקולית של עלית אני כל הפחמימות שרשום שיש שם זה הכל סוכר, החלבון אני משער שהוא לא מלא. ובוא ניקח בהנחה שבאמת השוקולית שווה ערך לפרפקט 3000. הערך התזונתי שכתוב שם הוא ל-100 גרם, בדקתי עכשיו ובקופסא שלמה יש 500 גרם משמע, אתה תצטרך לקנות המון חבילות כאלה, ובסופו של דבר תגיע לפרפקט 3000. ועכשיו שעה שלי, אני נגד גיינרים בכלל, אם רוצים להשתמש בו בצורה יעילה הוא נגמר מאוד מהר הוא לא חסכוני, ואתם מוצאים את עצמיכם מבזבזים עליו חצי משכורת. עדיף לאכול כמו שצריך ולא להתבכיין שקשה, או ליצור גיינר בבית, לקחת אבקת חלבון רגילה ולהוסיף לו בבלנדר את הפחממות בעצמיכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל ראשי
|
![]() אתם צודקים שהערכים הם דומים, אבל יש לכם טעות בסיסית.
כמו שניתן להגיד שבמרגרינה יש 90% שומן וגם בשמן זית, אבל למה אתם משתמשים בשמן זית ולא במרגרינה למרות שהיא יותר זולה? למה אתה אוכלים חזה עוף עם כל ארוחה ולא עדשים שגם בהם יש כמות גדולה של חלבון? מסיבה מאוד פשוטה כיוון שיש גם איכות לפחמימה, חלבון ושומן, הפחמימות בשוקלית הם סוכרוז סוכר לבן פשוט אתה יכולים לקנות ק"ג סוכר זה עולה כמה עשרות ש"ח בסופר וסגרתם את העניין מבחינת הפחמימות אבל מובן לכולנו שאלה הן פחמימות ממש לא איכותיות יחסית למלטודקסטרין (הפחמימה בפרפקט 3000) שזתי פחמימה המורכבת מעמילן של תפוחי אדמה ותירס וכמובן בואו לא נשכח שבפרפקט 3000 יש חלבון מי גבינה ומולטי ויטמין ומינרל שאין בשוקלית אז ההשוואה היא לא ממש במקום. אם למישהו יש שאלות נוספות לגבי המוצר הכי טוב להרים טלפון למחלקת שירות הלקוחות: 1-599-500-590 וניתן גם אלי באופן אישי 050-6929029. שלומיק
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי שזה מצויין לשתות ביום את הבקבוק של נקטר , ספרינג פירות , זה ליטר ביום וזה מכיל 500 קלוריות .
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|