|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() תנו כמה שמות של מוצרים טובים אבל מוצרים לעניין לא כל החרטה שיש בשוק חברס ואגב קראטין אקסטרים ניסיתי .. לא ממש עוזר ....... אם יש משהו אחר אני אשמח לשמוע ?
![]() ![]() אני מזכיר אני מתאמן 3 שנים 96 קילו על 14 אחוזי שומן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה הגובה שלך ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() 185
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא מגיב לקריאטין אקסטרים אז תנסה אולי מונוהידראט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי!
אם כבר Cee |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה אטיל אסתר אם לא עובד אז או שתיקח סטראואידים או פרו הורמונים או שאל תעשה כלום.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() יש לך סוגים של קראטינים למינהם
יש לך ארגנין (חומצת אמינו) ויש לך טסטוסטרון אנטייט (סוג של סטרואיד) חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אם אני לא טועה הגיע עכשיו לחנות של ישראלבודי משלוח קטן של קרא אלקלין הכי טוב שתיצור איתם קשר ליותר פרטים.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תדגיש שאתה לא מגיב לקריאטין מונו וניסית את האקסטרים ושאתה רוצה קריאטין אחר..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|