|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,אני אשמח אם תוכלו להשמיע לי את דעתכם בנוגע לתוכנית אימון שהרכבתי לעצמי
כמה דברים שחשוב לציין-אני מתאמן בבית,ויש לי רק דאמבלים,מתח,ואת משקל הגוף שלי.זאת תוכנית AB כאשר הכוונה שלי היא להתאמן ארבע פעמים בשבוע,עם הפסקה של יום בין שני ימי אימון רצופים.המטרה היא מסה. A קידמית,חזה,רגליים פטישים Concentration Curls פטישים לאורך הגוף (Cross Body Hammer Curl) (שלושה סטים של בין 8-12 כל אחד) סמיכה 3X20 סמיכה בשיפוע שלילי 15X3 שכיבה לאחור,וכיפוך הידיים מאחורי הגוף בעזרת החזה 3X12 (Bent-Arm Dumbbell Pullover (אין לי אפשרות לעשות תרגילים מסובכים יותר כמו בנצ' פרס או פרפר בגלל שאין לי מספיק משקל) סקוואט עם תיק משקל 3X15 התרוממות וירידה על קצות האצבעות עם תיק משקל 3X15 כריעה לפנים עם רגל אחת (לאנגים,עם משקל) 12X3 B כתפיים,יד אחורית,גב לחיצת כתפיים בישיבה הנפת ידיים לצדדים הנפת ידיים לפנים (שלושה סטים של 12 כל אחד) כפיפת מרפקים מאחורי הראש 3X12 לחיצה צרפתית בשכיבה 3X12 מקבילים 10-15 X3 מתח רחב עם הוספת משקל במקרה הצורך 3X10 מסור עם דאמבל 3X12 דדליפט רגלים ישרות 3X12 את הבטן אני מאמן פעמיים בשבוע בשני תרגילים: 1.כפיפות בטן מקסימום בפעם אחת (מפני שחשובה לי הסיבולת,לצבא) 2.כפיפות בטן כנגד משקל 3X12 תודה רבה! נערך לאחרונה על ידי john., 12-10-08 בשעה 08:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תשמע זה נחמד אבל זה לא רציני או שתקנה ציוד יותר נורמלי או שתעבור למכון
ויהיה לך יותר נוח בfbw |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() באימון A תתחיל מרגליים, חזה ורק אז יד קדמית.
ברגליים אחרי סקוואט תעשה לנג', ורק אז את התאומים. שכיבות שמיכה תעשה גם עם תיק, ותוריד חזרות ל 8-12. התרגיל השלישי הוא לגב, לא? תביא אנימציה שלו. קנה קצת משקל אחי.. זה לא עולה הרבה. באימון B תתחיל גב, כתפיים, אחורית... במקבילים תוסיף משקל ותרד קצת בחזרות. בגב תוסיף pullover ו\או bent over row |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה אני אשנה את הסדר (אני לא מבין בזה אז אני פשוט אסמוך עליך בעניין)
הנה התרגיל ההוא לחזה http://www.exrx.net/WeightExercises/...BPullover.html יש לי כבר bent over row בגב (קראתי לזה "מסור",יש מצב שטעיתי) מכון הוא לא אפשרות כרגע לצערי ומשקל נוסף יקח קצת זמן. תודה רבה על הזמן נערך לאחרונה על ידי john., 12-10-08 בשעה 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אני לא מבין למה התרגיל הזה רשום כחזה.. אני עושה אותו בגב. זה פול אובר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() לדעתי אחלה תוכנית
רק תחליף את המקבילית ליד אחורית ותשים מקבילית רחב בחזה מניסייון אישי לי לפחות המקבילית צר ליד אחורית לא כ"כ עזר ![]() בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|