ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-09-08, 00:37   #1
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלarbel2
 
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 9,084
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל מתכון לדג +תמונות מתהליך ההכנה

בנוסף להיותי מפתח גוף חובב ,מנהל הפורום ,וסתם סמל מין באופן כללי שכזה (כן ,זה שוב הזמן להזכיר איזה חתיך אני חח ) אני גם בשלן חובב (ולא ,זה עדיין לא עושה אותי הומו )
אי לכך ובהתאם לזאת ,החלטתי לשתף את כותבי הפורום במתכון פשוט מאוד להכנה של מנת דג ,שהוא גם טעים וגם ממש פשוט

אז איזה מצרכים אנחנו צריכים ?
-דג כלשהו ,מומלץ דג דל שומן כי כולנו פה סוג של כוסיות ,אני הכנתי לעצמי דג סול כי זה מה שהיה בפריזר.כמות בהתאם לתאבון
-תפוז אדמה אחד גדול (כן ,רק אחד,אתם תבינו למה בהמשך )
-שמן זית
-פלפל שחור
-אבקת מרק בצל

הכנה ראשונית :
-לוקחים את הדג ומניחים אותו בתבנית ,על הדג מפזרים קצת שמן זית (משהו כמו 3/4 כפית שמן זית לחתיכת דג ) ועל זה מפזרים מעט פלפל שחור ,לאחר שפיזרנו את הפלפל השחור ,ניקח את גב הכפית ונפזר את הפלפל בצורה שווה על הדג (איו דבר יותר מבאס מלהגיע לחתיכת בשר שממש חריפה בהשוואה לשאר הדג )
-לוקחים את התפוח אדמה ומקלפים אותו ,לאחר שהורדנו את הקליפה ,אנחנו נמשיך בתהליך הגריסה של תפוח האדמה ,ונפזר לתוך התבנית פרוסות דקות מאוד של תפוח אדמה ונשתדל לפזר אותן בצורה נורמלית בתוך התבנית ,בגלל שזה יוצא המון חתיכות זה יצא לכם בערימה אחד על השני ,אבל אל חשש ,זה הכל מסתדר בסוף.
-גם על תפוח האדמה שופכים קצת שמן זית ,ולאחר מכן מפזרים כמות סבירה של אבקת מרק ,תשתדלו לפזר בצורה אחידה על תפוח האדמה כדי שהכל יתפוס טעם חזק.

זה אמור להראות בסוף משהו כזה :


הבישול עצמו:
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לכ250 מעלות לכ15 דקות ,לאחר 10-15 דקות הדג יהיה מוכן כבר ,אבל תפוחי האדמה עדיין לא יתפסו את רמת הבישול הרצויה ,אז מה עושים ? פשוט מאוד ,מוציאים לשניה את התבנית מהתנור ,ומפרידים את הדגים מתפוח האדמה שלנו,ככה :


לאחר שהפרדנו את הדג ושמנו אותו במיקרוגל כדי שלא יאבד יותר מדי חום ,נפזר את תפוח האדמה שלנו בתוך התבנית כדי שהכל יוכל להתבשל בצורה טובה ,אנחנו שואפים שהתפוח אדמה יהיה פריך ובמקצת שרוף מבחוץ . לאחר עוד 10 דקות של בישול בתנור ,התפוז אדמה אמור להיות מוכן ולהראות משהו כזה :


ואיך כל זה בסוף נראה בתוך הצלחת ?



בתאבון חבר'ה
__________________



לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:51.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים