|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה
אני בן 14 קוביות חזה בסדר יחסית מפותח ידיים + כתפיים מפותחות מאוד לגילי ! יש לי 2 מתקנים של לחיצת חזה הכוללים שתי מוטות עם משקולות מתברגות שאפשר להוסיף זוג של משקולות ששוקלות 7 קילו זוג של משקולות ששוקלות 5 קילו זוג של משקולות ששוקלות 2 קילו אני אולי קונה משקולות מתברגות (לא מוט משקולות ליד רגילות שאפשר להוסיף משקל) מוט w מה אני צריך לעשות על מנת להעלות במסה שלי ? בינתיים אני עושה ככה: עובד על השרירים האלה: A חזה יד אחורית כפתיים טרפזים(אולי כי אומרים שזה עוצר את הגדילה) בטן b רגליים גב יד קידמית תאומים אחריי כל אימיון אני יוצא לשחק כדורגל ומזיע כמו חמור שמתקלחחח מידע עליי: שוקל 57 קילו +- גובה 166 +- גיל 14 עם צריך עוד מידע אני פה =] אז עכשיו לשאלה איך אימונים לעשות ? על איזה שרירים לעבוד ? על איזה תרגילים לעבוד ? תודה רבה והמשך יום נעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון, מה שיקבע אם תעלה במסת השריר זה המאזן הקלורי שלך, כלומר כמה קלוריות אתה מכניס וכמה אתה מוציא. אם אתה מוציא ביום 2000 קלוריות אתה צריך לאכול בסביבות ה2500 בשביל לעלות במסת שריר. תיקרא מאמרים באתר הראשי.
תוכנית אימון: Fbw דד ליפט x3 סקווטx3 בנץ' x3 מתח x2 חתירה x2 לחיצת כתפיים x2 אתה מתאמן בבית נכון? לפי דעתי תיקח חבר שמבין או שתיקח מאמן אישי לאימון או שניים בשביל לילמוד את התכניקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אניי לא מתאמן בבית
אני מתאמן אצל חבר שלי במקלט שלו יש לו שם הרבה מתקנים כמו שאמרתי ומה זאת אומרת x2 אפשר עוד תגובות בבקשה =] ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א אני לא חושב שתוכנית כזו (אינטנסיבית) מתאימה לכל אחד
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() ^^^^
אז יש לך תוכנית לתת לי בבקשה ? וכמה חזרות לעשות ? 13 ? אהההה !!!!!!!!!!!!!!!!! וחשוב מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד !!!!!!!!!!!!!!!! זה שזה לא יעצור לי את הגדילה !!!! שאני לא יקבל קילה חס וחלילה !!!! מה צריך לעשות על מנת שזה לא יעצור לי את הגדילה ? גב ישר לקרב שכמות מה עוד ?????? נערך לאחרונה על ידי kingforyou, 20-09-08 בשעה 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני יצא מנקודת הנחה שאתה מתחיל, כדאי להתחיל בתכנית FBW (עבודה על כל הגוף בכל אימון)
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=204&Page=1 זאת תכנית טובה למתחיל, אפשר להחליף תרגילים במכונות במשקולות חופשיות, רק להתחיל עם משקולות יחסית קלות כדי ללמוד טכניקה נכונה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() ^^^
מאיפה לי כל המכונות האלה שמדובר שם ?? אמרתי מה יש לי למעלה אין לי את החתירה וכל זה...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() את רוב התרגילים בתכונות אפשר להחליף באותם תרגילים עם משקולות חופשיות
חתירה במכונה אפשר להחליף בחתירה עם משקולות יד בכל מקרה אני מציע לך להירשם לחדר כושר, אין הרבה לאן להתקדם עם משקולות 7 ק"ג
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל