|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה הלך אצלכם במבחן הסופי? (מעשי)
אני שומע מכל אחד משהו אחר, כאילו הם עושים מבחנים יותר קשים/קלים לאנשים שונים אז אני רוצה לדעת בדיוק מה הלך אצלכם, ולפרט בבקשה!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מבחן הכי קל בעולם, אתה ניראה לי תעבור אותו מתוך שינה.
אין מה לפרט, בילתי אפשרי לא לעבור אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תלוי איפה אתה עושה. בעיקרון ישנם 2 גופים שמכשירים מדריכים:
1. המכללה בוינגייט ע"ש זינמן. 2. בית הספר למאמנים בוינגיטט ע"ש נט הולמן. (בית הספר "שיאים" שאיתי זיו הוא הסגן מנהל שם אשר נמצא באונ' ת"א, מבוססת על שלוחה של בית הספר למאמנים). אני עשיתי את הקורס במכללת זינמן. המבחן שעושים שם הוא פשוט - אתה נכנס לחד"כ, שולף תרגיל מתוך רשימה, עונה על דף על מס' שאלות שרשומות בו, ולאחר מכן הולך לבוחן, מגיש לו את הדף והוא מבקש ממך להדגים, לנתח, שואל כל מיני שאלות של מומנט התנגדות, האם היית נותן את התרגיל לילדים, אנטגוניסטים, תן לי 3 תרגילים חלופיים בעזרת אמצעים שונים בחד"כ, תן לי תרגיל לאנטגוניסטים. כמובן הכל בהדגמה. בבית הספר למאמנים המבחן מורכב מ-20 תרגילים בערך, כאשר את כולם אתה צריך להדגים איך עושים, ומתוכם 3 תרגילים אתה גם מנתח. עכשיו האם "מנתח" זה גם חופר כמו במבחן שאני עשיתי? או רק אנטגוניסטים סינרגיסטים וזהו? התשובה היא - לא יודע. למה? כי לא עשיתי שם את הקורס, אני מספר לך מה שחבר שלי עשה ועכשיו סיים סיפר לי. שיהיה לך כל טוב ובהצלחה. אל תתרגש זה די מבדח.
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() שיאים כבר לא שלוחה של וינגייט...הם נפרדו...
באיזה מחזור חבר שלך היה? יש מצב שאפריל מרוכז?מה שמו?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מגיע לחדר כושר (כול מקום עבוד עם חדר כושר משלו למשל השלוחה של וינגייט בראשון עודבת עם חדר הכושר וואן וכך שאר השלוחות והקורסים) כול אחד מגיע בשעה שנקבע לו מראש יש מלא דפים בתוך אחד על השני וכול דף זה שם של תרגיל שעם הוצאת אותו אותו אתה צריך לנתח ואליו יהיה לך המבחן יכול להיות שתיפול על תרגיל קל לניתוח(כפיפת מרפקים למשל) ויכול להיות שתיפול על תרגיל קשה יחסית לניתוח למשל סקוואט או דד ליפט בדף שאתה מקבל יש שאלות שאתה צריך לענות אליהם בנוגע לתרגיל למשל איזה מפרקים עבודים איזה אגוניסטים סינרגיסטים וכו.. ואז אתה מדגים את התרגיל הבוחן שואל כמה שאלות ואז משחרר אותך
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|