|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: איגרוף תאילנדי
חדר כושר: אורלייף
|
![]() סתכלו
יש קידמית אני עושה ככה אני באימון ab כפיפת מרפקים בישיבה 3x12 מוט w עמידה 3x12 פטישים 2x12 זה בסדר? מישהו יש לו תוכנית ליד קידמית טובה ? אני עובד 3 חודשיים על היד הקידמית וראיתי תוצאות נחמדות חשבתי שבלושה חודשיים היד שלי תיגדל קצת יותר עם מישהו יכול לתת לי את התרגילים הכי טובים ליד הקידמית אני ישמח וכמה סטים לעשות תודה רבה אנשים נ"ב מה דעתכם על זה ? מוט W עמידה 3X12 פטישים 3X12 זה טוב ? נערך לאחרונה על ידי asulind, 12-09-08 בשעה 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() תתחיל עם מוט w בעמידה באחיזה רחבה ,לאחר מכן תעבוד עם משקולות בודדות על כסא בזוית 45 מעלות.
בתרגיל הראשון תעשה 4 סטים של 8 חזרות בתרגיל השני תעשה 3 סטים של 10 חזרות תוותר לכמה זמן על התרגיל השלישי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה פריצ'ר ?
ודרך אגב מה עדיף יותר מוט w בעמידה או מוט ' בישיבה ולמה ? מה דעתכם על זה מוט W עמידה 3X12 פטישים 3X12 זה טוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מספיק שתבחר תרגיל אחד, איזה שאתה רוצה לכופפי המרפק, ותעשה ממנו 2 סטים וגמרת עניין. זה לא משנה פריצ'ר שמיצ'ר קריצ'ר בזוית, בשיפוע, בעמידה מכופפת בעמידה מאופסת בעמידה מקולקלת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח אז מה לעשות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשור צורה לא נכונה? יש לך תנועה במפרק, השריר עובד ועובד קשה. אין שום צורך לתת דגש מיוחד לשריר קטן אחרי שאתה טוחן אותו בתרגילים מורכבים לשרירים גדולים. אם אתה רוצה בכל זאת לתת דגש אז מספיק 2-3 סטים ואתה יכול לגמור עניין.
התוכנית האחרונה שלי היתה סקוואט, מתח, לחיצות חזה ומילטרי פרס. בסוף עשיתי סופר-סט של סט אחד של פשיטת מרפקים\כפיפת מרפקים בפולי, והלכתי הביתה. על הבטן כבר הרבה זמן לא עבדתי, אבל גם כאן, 3-4 סטים של כפיפת בטן מספיקים אם אתה חושב שהאימון שלך לא היה ממצה מספיק לעמוד השדרה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תראה, היה לי חבר בקורס שבשבילו לעשות abcd ולטחון כל ראש בביספס היה תענוג. הוא גדל עם זה מצויין ונהנה מהאימונים שלו. אם זה עובד לך ואתה שלם עם זה, אז אני לא זה שיבוא ויגיד לך איך להתאמן.
למתאמנים שלי לא הייתי נותן לעשות 8 סטים לביספס, זה מיותר בעיניי ואני בטוח שהם היו גודלים מצויין. אני יכול להגיד לך כשהתאמנתי פחות על הידיים, ונתתי יותר דגש לתרגילים המורכבים לשרירים הגדולים, גדלתי יותר מהר משעשיתי abc עם מלא סטים. חוץ מזה, והכי חשוב, ההרגשה הכללית של הגוף היתה טובה יותר (שהתאמנתי abc הייתי חולה כל חודש-חודשיים, עכשיו אני חולה פעם בשנה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הכל בתחום הזה יחסית אינדיבדואלי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() קח מוט ישר תעשה 8X4
אחרכך 2 מישקולות שיפוע 45 או 75 מעלות תעלה ביחד את הידים 8x3 ואחרו שים יד על הספה אם השיפוע של היד הקדמית ותעשה ככה כל יד 10x3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |