|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לפני כמה ימים התאמנתי בחדר כושר על על היד הקדמית והתחילו לי כאבים יד האחורית הקדמית קצת והכתף עכשיו כל פעם שאני מתאמן כואב לי במקומות האלה עד למצב שקשה לי להזיז את היד מה זה יכול להיות .???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
וקפצת מהר מדי למים העמוקים מבחינת עומסים. ממליץ לנוח קצת ולהפחית עומסים. ניתן להקל על הכאב ע"י קירור או חימום מקומי, פיזיותרפיה עצמאית, משחות מחממות. אם כואב מאוד- ניתן לשקול משככי כאבים או נוגדי דלקת באופן זמני. בהחמרה או אי הטבה יש לפנות לבדיקת רופא בקהילה. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פיזיותרפיה עצמית? תוכל לתת אתר או מקור כלשהו שאפשר לבצע פיזיותרפיה עצמית בבית?
בכל אופן לדעתי שלא יקח נוגדי דלקת מבלי להיוועץ ברופא, אלו תרופות לכל דבר. לכותב השרשור - תנוח במשך שבוע מפעילות ותחזור באופן הדרגתי וקל. אם הכאבים עדין קיימים גש לאורתופד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
נכון- גם אקמול, אופטלגין ומאות תרופות נוספות הן תרופות לכל דבר. בעקרון אני ממליץ להיבדק ע"י רופא לפני נטילת כל תרופה. הייתי יכול לענות לכל שאלה הנשאלת בפורום "לך להיבדק ע"י רופא", אך לשם כך אין צורך בפורום רפואי ![]() בענין פיזיותרפיה- יש אתרים באינטרנט. אפשר לחפש בגוגל. מומלץ עוד יותר-להיבדק ע"י פיזיותרפיסט מוסמך ולקבל ממנו תוכנית עבודה. בהצלחה!
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|